promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 19: az Ikrek most elköszönhet a szerencsés napoktól, de az Oroszlán is egy peches szériába futhat bele
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mérleg jobb ha felkészül, mert nehezebben találja meg a közös hangot mindenkivel,a Nyilas életében pedig egy érdekes ember tűnhet fel a múltból. Olyan lehetőségek kerülhetnek néhány csillagjegy elé, amiket érdemes kihasználni. Nézzük, hogy mit jelez előre számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon kedvező energiákat tudsz felszabadítani. Új lendületet kaphatnak azok az ügyes, amiket picit elodáztál. Persze ha ismét nem foglalkozol velük, akkor megint lemaradsz. Ki kell használnod a pozitív energiákat, és felállítanod egy sorrendet. A hét közepéig minden kellemetlenebb problémának látni fogod a végét.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha hirtelen sok lehetőség kerül eléd, akkor sem szabad elhamarkodottan döntened semmiben. Ez az időszak nem a változásé, hanem a higgadtságé kellene legyen. Nem lenne jó, ha súlyos problémákat csinálnál magad köré már a hét elején. Ez azt is jelenti, ha ezek előkerülnek, akkor bizony elhúzódhatnak sokáig.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szerencsés napjaid voltak, és remélhetőleg ki is tudtad őket okosan használni. Ha nem, akkor nagyon feltorlódhatnak a teendőid. Nem igazán tudod kiszámítani mi következik, pont ezért mindig csak az adott problémára, feladatodra koncentrálj. Ha nem szánsz elég időt a pihenésre esténként, akkor könnyen túlhajthatod magad.

Rák (június 22. - július 22.)

A siker iránti vágyad egyre erősebb lesz, ezért nem árt, ha a megszokott utak helyett az új szituációkat és az izgalmakat keresed. Ezek meg tudják neked adni a kellő lökést valamint az energiát. Gondolkodj el a képzeletbeli kívánságlistádon, hogy mit szeretnél minél hamarabb elérni. A közeli környezeted már látja benned a lehetőséget, ideje, hogy te is lásd magadban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most sokat kell tanulnod a kitartásról, na meg a remény megőrzéséről. A negatív energiák eléggé elkezdtek uralkodni rajtad. Nagy segítségedre lehet egy idősebb rokon, vagy egy tapasztalt barát, aki át tud lendíteni a rossz szériádon. Ha megérted a múltat, akkor az sokat segíthet abban, hogy sikeres legyél a jövőben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Kerülnöd kell azokat a szituációkat, amik nem adnak kellő biztonságot. A szerencse nem a te pártodon áll az elkövetkezendő napokban, így ne kockáztass semmiben. A közeli környezeted is arra fog ösztönözni, hogy megtaláld a teljes harmóniát az életedben. Fogadd el, aki vagy, és szeresd azt, aki vagy.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mostanában nehezebb tudsz kijönni a környezeteddel, de ne aggódj, ez nem fog sokáig tartani. Próbálj meg elhessegetni minden feszültséget magad körül, mert ez is közrejátszik abban, hogy olykor házsártos vagy. Ha úgy érzed egy kis magányra, vagy távolságra van szükséged, akkor igyekezz ezt megteremteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyszerű lehet minden, ha nem engeded, hogy a munkahelyi problémák átvegyék feletted az irányítást. Az még nagyobb gond, ha ezek beékelődnek a személyes teredbe. Ha van rá lehetőséged, akkor semmiképpen se vidd haza a munkádat. Ami szabadidőt a szeretteiddel tudsz tölteni, az tényleg legyen az övék.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A héten nem fognak elkerülni a pozitív fordulatok. Persze vigyáznod kell, hogy ne terelje el semmi sem a figyelmedet a munkádról. Közben egy személy a múltadból meglepetést okozhat. Lehet feltűnik valaki a semmiből, és jobban ki fogsz jönni vele, mint gondoltad. Jelenleg senki sincs ellened, szóval nem kell harcokra készülnöd.

Bak (december 22. - január 20.)

Kezdesz helyrerázódni, és túllendülni az őszi depresszión. Ha ez nem sikerül, akkor sajnos nehezebben fog menni minden. Remélhetőleg hamarosan a fáradtság is eltűnik, és az is segíteni fog, hogy egyre közeledik a hosszú hétvége. A fontos érzelmi döntéseket azonban jobb lenne későbbre halasztanod. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy végleges elhatározásra juss bármiben is.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Picit le tudtál nyugodni, de azért nem árt figyelned magadra. Fontos, hogy gátat szabj a vágyaidnak és ne költekezd túl magad. Most mindenben a mértékletességen legyen a hangsúly, mert még nagy szükséged lesz a pénzre a későbbiekben. Figyelj oda, mert ez az időszak egyáltalán nem kedvez a bizonytalan terveknek.

Halak (február 20. - március 20.)

Mások nehezebben tudják jelenleg követni a gondolataidat, de ezt ne vedd magadra. A belső békédet amúgy is saját magadnak kell megteremtened. Ha valaki segítségre szorul, akkor mérlegelned kell, mert lehet csak ki akar használni. A jószívűséged most konfliktusokba, problémákba sodorhat. Finom utasítsd el, hogy jelenleg van neked is elég bajod.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás