promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Régi felvételek kerültek elő Herceg Erikáról, az emberek alig hisznek a szemüknek
Borítókép:  youtube.com/Liluland (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Reddit kegyetlen celebvadászai Tóth Andi után Herceg Erikát vádolták meg azzal, hogy plasztikai műtéteken esett át korábban.

Herceg Erika ukrajnai magyar énekesnő és modell 2013 és 2020 között a VIA Gra együttes énekese volt, jelenleg azonban a legnépszerűbb magyar tehetségkutató, az X-Faktor egyik mentora. Az utóbbi hetekben, hónapokban tőle hangos a bulvársajtó, hiszen teátrális megmozdulásaival, összeveszéseivel, balhéival tűzdelt a népszerű műsor idei évada. 

Az utóbbi napokban a Reddit talk_hunfluencers csoportja (megdöbbentő, de már több mint 50 ezer tagja van a csoportnak) Tóth Andit pécézte ki magának, miszerint az orrát és a száját szinte biztosan megcsináltatta. Sokak szerint ízléses a változtatás, más kommentelők pedig korainak tartják a beavatkozást egy fiatal lány esetében.

Herceg Erikával kapcsolatban eddig még nem érkeztek ilyen vádak, most azonban ismét tanúbizonyságot tehettünk arról, hogy az internet nem felejt: előkerült Erikáról egy régi, árulkodó kép.

Kattints az alábbi posztra, ha nagyobb méretben szeretnéd megtekinteni a fotókat:

Szerintetek van alapja a vádaknak?

Érdemes azt is átgondolni, hogy egyáltalán van-e joga az internet zömmel névtelen népének ítélkezni mások, vagy az ismert emberek külseje fölött. Mindenkinek egyéni döntése a saját teste felett rendelkezni, illetve mindannyiunk egyedi történettel és célokkal rendelkezi a saját külsőnk elfogadása és megszeretése felé vezető úton.

Így talán már nem is annyira életbevágó kérdés, hogy volt-e műtét vagy sem, azonban a lelkes kommentelők aligha fejezik be a találgatást a közeljövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás