promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az alkohol tehetett mindenről, Brad Pitt egyik szívszorító e-mailje kikerült a világhálóra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mr. Pitt mindig is nagyon szerette nagykanállal habzsolni az életet.

2022. december 25-én fog megjelenni az Egyesült Államokban a „Babylon", amiben Brad Pitt játssza a főszerepet Margot Robbie és Tobey Maguire oldalán. Damien Chazelle rendezte ezt a műfajilag tekintve vígjáték-drámát, és az 1920-as évek idején játszódik a történet: az a korszak, amikor a némafilmet kezdi felváltani a hangosfilm. Chazelle neve egyébként onnan is ismerős lehet, hogy ő rendezte - többek között - a Kaliforniai álmot 2016-ban és a Whiplasht 2014-ben.

Van az a mondás, hogy vagy a karrierben vagy a magánéletben tudunk sikeresek lenni, mert egyszerre a kettő már-már ritkaság számba megy. Ha Brad Pittet vesszük alapul, akkor talán igaz is: először Jennifer Aniston, majd Angelina Jolie, és a végén maradtak a válások a hátamögött, meg a gyerekelhelyezési per. Viszont legalább a karrierje még mindig csúcson.

A gyerekekelhelyezési pere, aminek nagyon úgy tűnik, hogy sosem lesz vége, mivel egyikük sem enged a másiknak, egyikük sem akar kompromisszumot kötni. Brad és Angelina is mondja a saját maga nézőpontját, és a kettő együtt mintha soha nem tudna találkozni. Tipikusan egy csúnya elválás azok között, akik régen szerették egymást, és ha ez egyik részről traumával is zárult, akkor félő, hogy idő kell a feldolgozásához.

A színésznő egy e-mailt írt a volt férjének még 2021 januárjában, amit most a napokban egy ismeretlen nevű TikTok felhasználó tett ki a saját felületére. A levél őszinte, érzelgős, de kímért is egyszerre: ez a se veled, se nélküled kapcsolat dinamikája, ez a benne vagyok és nem tudom még hogy mászok ki belőle csapdájának veszélye. Érződik az a kapocs, ami a két fél között volt, de már az a visszafordíthatatlan vég is érződik, amit a lejtő alján érez általában az ember.

„Ez az a hely, ahová hazahoztuk az ikreket, és ahol összeházasodtunk az édesanyám emlékére állított emléktábla mellett. Ez a hely magában hordozta annak az ígéretét, ami lehetett volna, és ahol az hittem, együtt fogunk megöregedni"

– kezdődik a színésznő levele, méghozzá egykori otthonuk és borászatukkal, ami a Chateau Miraval nevet viseli és, ami látszólag csodálatos reményekkel indult: pont úgy, ahogy a kapcsolatuk.

„Még most sem tudom ezt sírás nélkül leírni. Kincsként fogom őrizni az emlékeimet az egy évtizeddel ezelőtti időszakról"

– tette hozzá érzelgősebben, kifejezve azt az érzést, amit egy elválás során általában érez az emberlánya: amikor már nincs a múlttal, de még a jelen is oly távolinak tűnik, a jövőről nem is beszélve. Majd rátér a szerinte legfőbb problémára, ami minden probléma forrása volt náluk: az alkoholra. Azóta a színésznő már azt hangsúlyozta a volt férjéről a bíróságon, hogy egy bizonyos napon kezet emelt a közös gyerekeikre, amit Brad Pitt ügyvédei merőben tagadtak mondván, hogy a színész a színésznővel ellentétben minden  felelősséget vállalt, amit ő maga csinált, és az aggresszió a gyerekeik iránt nem történt meg.

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi legyen, hogy mit kéne csinálnunk és arra jutottam, hogy nem tudok többé sem nyilvánosan, sem a magánéletben részt venni egy olyan üzletben, amely az alkoholon alapul, hiszen az alkoholos viselkedés volt az, ami olyan mélyen ártott a családunknak. Ami tönkretette azt, amiben azt hittem, mindketten 100%-osan hittünk"

– taglalja a Chateau Miraval jövőjét Angelina, és hozzáteszi, hogy két opciót lát most maga előtt: vagy eladják az egész borászatot vagy csak a saját részesedését fog megszabadulni és Brad azt csinál az övéjével majd, amit szeretne. Mivel ez egy 2021-es e-mail, így a folytatást már ismerjük: Angelina Jolie a második megoldása mellett döntött és eladta a saját részét, amire az exférj beperelte őt arra hivatkozva, hogy a volt felesége ezt semmilyen módon nem közölte vele.

„Akárhogy is, úgy gondolom, hogy ahhoz, hogy meggyógyulhassunk, tovább kell lépnünk, és arra kell összpontosítanunk, hogy tudjunk ismét együttműködni. Minden jót kívánok neked az üzlethez, és őszintén remélem, hogy a gyerekek egy nap másképp tudnak majd gondolni a Miravalra, és meglátogatnak ott téged. De számomra Miraval 2016 szeptemberében meghalt. És minden, amit az azóta eltelt években láttam, csak ezt erősíti bennem”

– ha lehet ezt írni, akkor a kikerült e-mailből ezek a legsúlyosabb mondatok, főleg az, ahogy kijelenti, 2016 szeptemberében számára meghalt az egész, ami azelőtt az ő életének is a legfontosabb részese volt. A sármos színész oldalát annyira nem lehet tudni, hiszen zárkózottabban kezeli az egész helyzetet, és van egy olyan sandagyanúm, hogy a végére ő lesz az, aki kénytelen lesz lemondani mindenről, amit a színésznő nem is akar megadni neki.

A traumatizált kapcsolatokból való kilépésnek sosem lesz valójában vége, mert csak az tud nyomot hagyni, ami régen saját magunknál is jobban a részünk volt. Külön utakon lehet folytatni, és hatalmas bátorságra is vall, ha sikerül otthagyni egy mérgező környezetet, de sokkal nehezebb a valódi lezárás egy egészséges és normális kapcsolathoz képest. S hogy mi lesz a vége az exsztárpár perének? Hogy vajon mennyire szenvedték meg és szenvedik meg a gyerekek az egészet? Egy traumatizált személy gyermekének lenni azt jelenti, hogy minden lépést hatszázszor kell végiggondolni és jobb, ha lábujjhegyen járkálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás