promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bíró Ica a Playboyban: izmos fenék, gömbölyded mellek, a combok között pedig természetes fazon
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitneszlady 65 évesen is elképesztő formában van, nemcsak az ezredforduló idején.

A Boruzs Ilona néven született Bíró Ica a magyarországi fitneszipar első koronázatlan királynője. Színésznőként és a kilencvenes években énekesnőként is kipróbálta magát, ám a legnagyobb sikereit kétségkívül aerobic-szerelésben aratta.

A céltudatos szőke szépség varrónői végzettséggel iratkozott be a Testnevelési Egyetem testépítő–fitnesz szakára, ahol oktatói minősítést szerzett. Akkoriban ismerkedett meg Schobert Norbival, aki a fitneszlady TestSzépítés című videókazettáján is szerepelt, és ebből a mai napig tartó perpatvar alakult ki – mármint azzal kapcsolatban, hogy ki oktatott kit.

A fiatalon modellként, manökenként is dolgozó Ica számtalan magazinban, sőt kártyanaptáron szerepelt a rendszerváltás előtt, így a Playboy joggal bízhatott benne, hogy a szőkeség ismerős fizimiskája az ő olvasóikra is megbabonázó hatással lesz.

A híres férfimagazin a 2000. márciusi számához tudta elcsábítani az akkor 43 éves fitneszcelebet, és a kiadvány természetesen óriási sikert aratott. Nem véletlenül, hiszen a címlapon még puha szőrmével takarózó Ica mindent ledobott magáról, így láthatóvá vált az izmos, kisportolt feneke, gömbölyű mellei, és még a combjai közé is beleshettünk, ahol nagyjából a maga természetes állapotában rejtőzött a nőisége.

„Bizony, nincs mit ezen szégyellni, az ott a mellbimbóm. Jó felvétel, szeretem, pár éve készült egy naptárfotózáshoz. Szerintem abszolút vállalható, esztétikus kép. Ezen a fotón semmivel sem mutatok többet, mint a régi vizes trikós felvételeken, hisz itt is csak átsejlik az anyagon, aminek kell. Teljesen meztelen fotózást csak egyszer vállaltam, 2000-ben a Playboynak. Ha ilyen lenge ruhában fényképeznek, akkor általában testszínű, nagyon vékony tangát viselek”

– nyilatkozta Ica néhány éve a Borsnak, leleplezve tehát, hogy a pucér képein nem volt soha teljesen meztelen, de a férfimagazin kedvéért két évtizede kivételt tett. Érdekesség, hogy a csodálatos testét Pauer Gyula Kossuth-díjas szobrász gipszbe öntve is megörökítette.

Képek egyebek mellett ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás