promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bíró Ica újra kiakadt Schobert Norbira: „Egyetlen szava sem volt igaz”
Borítókép:  TV2 Magyarország / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Folytatódik az évtizedek óta tartó fitneszguru-háború.

Volt idő, amikor a „fitneszlady” szó hallatán nem Rubint Rékára asszociáltak a magyar emberek, hanem Bíró Icára. A rendszerváltás környékén a modell-énekesnő videókazettáira ugráltak a nappalikban a fogyni vágyók, pedig az eredetileg varrónő végzettséggel rendelkező szőke szépség 2003-ban végezte el a Testnevelési Egyetem testépítő–fitnesz szakát, akkor vizsgázott le oktatóként.

Az idén 65 éves Ica indította el lényegében Schobert Norbit is a pályáján, hiszen a fitneszguru üzletember az ő TestSzépítés című videókazettáján mutatkozhatott be, véletlenül, beugróként, miután az eredetileg felkért Sinkó-Béres Andrea lebetegedett.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a két fitneszceleb azóta jóban vagy egymással, sőt az idő előrehaladtával egyre inkább elmérgesedni látszik köztük a viszony. Ica a Sorry! magazin legutóbbi számában is kifakadt Norbira:

„Nemrég megjelent egy cikk, miszerint Norbi azt követően vált országosan ismertté, hogy ő állította össze az első fitnesz-videókazettám koreográfiáját… Na, abból viszont egyetlen szó sem igaz.”

Ica akkoriban még nem rendelkezett szakirányú végzettséggel, ezért szerette volna, ha az aerob rész kivitelezését szakképzett edző ellenőrzi. Ekkor esett a választása Schobert Norbira, akiről később kiderült, hogy még csak a Testnevelési Főiskola hallgatója volt, vagyis ő is csak utána szerezte meg a szakirányú diplomáját.

„A forgatás 15 percéért Norbi fizetséget kapott, ezenfelül nagyon kérte, hogy tegyem rá a kazettaborítóra mint segítőt… Nem sejtettem, hogy ezt követően úgy házal, és próbál magának szponzorokat szerezni, mintha ő koreografálta volna az énáltalam összeállított tornagyakorlatokat”

– háborgott a fitneszlady. Icának aztán a barátai nyitották fel a szemét azzal kapcsolatban, hogy Norbi folyamatosan fúrta őt a háttérben, és onnantól kezdve komoly nézeteltérések adódtak közöttük.

Még Joshi Bharat műsorában is megpróbálták kibékíteni őket, ám – Ica elmondása szerint – Norbi ott is folyamatosan cikizte őt, és végül oda lyukadt ki, hogy nem kell ennek a kis országnak annyi fitneszguru – elég ő és a felesége. Ica a rengeteg pocskondiázás helyett inkább egyetlen köszönetet várna Norbitól, ám ezzel az üzletember egyelőre adósa maradt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás