promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Rubint Rékáról: Andrei Mangra ezt gondolja a fitneszladyről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Andrei Mangra őszintén nyilatkozott Rubint Rékáról.

Hamarosan indul a Dancing with the Stars új évada, amiben Andrei Mangra ezúttal a fitneszlady-vel, Rubint Rékával fog táncolni. A páros már hetek óta keményen próbál, hogy minél jobb teljesítményt tudjanak nyújtani a parketten.

Rubint Réka az elmúlt közel két hetet Balin töltötte egy Alakreform tábor miatt, ahová természetesen Andrei-t is magával vitte. Tóth Andi egykori táncpartnere most a Meglepetés magazinnak nyilatkozott arról, hogy milyennek látja Rékát a próbákon:

„Minden porcikájával készül a versenyre. Néhány táncpróba már volt a szentendrei házukban, és Balin is együtt voltunk 12 napig. Azonnal feltűnt, hogy nagyon jó a koordinációs képessége. Szerintem már az első tévéadásban nagy meglepetést fogunk okozni a parketten”

Az interjú során szóba került Andrei Mangra magánélete is. A profi táncos elmondása szerint nagyon nehéz neki a párkeresés, mivel folyamatosan dolgozik.

„Sokat dolgozom, szinte csak aludni járok haza. Most is a munkám miatt utaztam Balira. Ki fogadná el, hogy alig vagyok otthon, és majdnem két hetet kell várni rám?”

- fogalmazott Andrei.

A Dancing with the Stars-ban ezúttal olyan hírességek fognak táncolni Rubint Réka mellett, mint Pap Dorci, Kulcsár Edina, Somhegyi Krisztián, Kökény Attila, Bárdosi Sándor, Vavra Bence, Zimány Linda, Iván Bence, és Kökény Attila.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás