promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi kőkeményen helyretette Bíró Icát és Béres Alexandrát - Itt a vége, vagy ez még csak a kezdet?

Schobert Norbi kőkeményen helyretette Bíró Icát és Béres Alexandrát - Itt a vége, vagy ez még csak a kezdet?

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbinak még nyaralás közben is jutott ideje arra, hogy tisztázza a dolgokat.

Létezik egy Facebook csoport, ami csak azért jött létre, hogy ott szidják az egész Schobert családot és az Update termékeket. Nem csoda, hogy Schobert Norbinak elege lett ebből, főleg azután, hogy szárnyra keltek a pletykák, hogy Béres Alexandra üzemelteti a csoportot. Béres Alexandra rögtön tagadta a vádakat, Bíró Ica pedig a minap beszállt a botrányba, és elég keményen nekiment Schobert Norbinak:

Schobert Norbi éppen Balin van az Alakreformosokkal, a családjával, illetve Andrei Mangrával, aki Rubint Rékát készíti fel a Dancing with the Stars következő évadára. A fitneszguruhoz még így is eljutottak az utóbbi napok „támadásai”, így egy nyilvános bejegyzésben öntött tiszta fizet a pohárba, és elmondta az ő oldalát is a történtekről, miközben helyretette Bíró Icát és Béres Alexandrát is.

„Kedves Ica, kedves Alexandra!

Nincs a fókuszom senkin sem. Annyira nem esik jól a lejárató kampány, főleg hogy kontinensen sem vagyok. Szemtől szembe kell valakinek beolvasni, nem üzengetni kell.

Szandi! Rékával sosem akartunk fitneszt nyitni. Most is tudnánk, de nem akarunk. Amikor kirúgtátok, ott se voltál. A férjed azt mondta neki, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában, miután megtudta, hogy elvettem feleségül. Szerette a vendégeit, a munkáját, összetört. A Nagy fogyás során semmilyen büntetést nem kaptam. Zsírégetőt adtál az embereknek, nem éreztem korrektnek, mert csupán táplálkozás és mozgásról szólt a műsor. Mindketten nyertünk. A Te egyéni győztesed többől többet fogyott, az én csapatom meg összességében többet. Ennyi. Most támadsz engem, támadod a Dávidot, ahelyett hogy felhívtál volna, hogy lépjünk fel együtt a gyűlöletcsoport ellen, amely hírbe hozott.

Kedves Ica! Soha nem mondtam semmi degradálót rólad és a hegylakós beszélgetés nem történt meg. A koreográfusod voltam. Nem Te kértél fel, hanem Trunkos András. Nem is tárgyaltunk soha. A színpad előtt, a kamerák alatt tornáztam, úgy követted a ritmust és a gyakorlatot. Mert még a mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4x8-at. Ez se baj! Én se tudok énekelni. Én büszkén és nem degradálóan írtam erről. De azzal kiállni, hogy a karrierem Neked köszönhetem? Persze elolvasták a stáblistát az emberek a kazettádon és engem választottak?

Elmondom a karrierem minek köszönhetem. A rengeteg fellépésnek, amivel jártam az országot. Gajdos Tamásnak, aki behívott az induló Tv2-be és akkora sikert aratott a reggeli tornám élőben, hogy saját műsort kaptam, amit önerőből finanszíroztam. Így lett az Aerobik Norbival 1998-ban. Aztán megalkottam a Duci Tréninget, majd Pesuth Ritával a Fitness Kickboxot. Ezek voltak a legsikeresebb hazai fitnesz videók. Béres Alexandra, Változz velem c. első videójának is az ötletgazdája, kivitelezője és a producere voltam. Tényleg nagy ellenség vagyok. Majd megszerveztem a Hősök Tornája mozgalmat, amivel Európa csúcsot és Guinness világrekordot döntöttünk. Miniszteri kitűntetést kaptam érte. Majd megírtam a Norbi Titok c könyvet, ami a legnagyobb példányban eladott, hazai életmód kiadvány lett. Ennek fényében én voltam az első figura aki szénhidrátcsökkentett élelmiszer vonalat indított itthon. Ez lett az Update.

Beleöltem az életem, minden keresetem, az idegeim, 20 évet! Hol voltál ekkor? Tudjátok Ti, hogy igazából kinek köszönhetem az életem? A képen lévő Rékának! Aki 21 éve hitt bennem és mellettem állt a színpadon, a műtő előtt tördelte a kezét, amikor kiderült, hogy szívbetegnek születtem és úgy építettem fel mindent. Na Réka nem fog kiállni soha, hogy neki köszönhetek mindent, pedig elfogadnám, sőt oda is adnám neki. A mindent! Mert Ő legjobb és a legnagyobb! Nekem biztos!

Gyerekek! Álljatok már le! Majd a hatóság mindent kinyomoz és én azt elfogadom. Nem a médiahiszti a valóság! Tudom, hogy a világot a google analytics irányítja és a nevemre sokan kattintanak. Ezért megéri bármilyen cikket írni. De nekem nem éri meg. Én csak nyugalmat szeretnék magamnak, a családomnak, mert kőkeményen megdolgoztam érte….”

– írta Schobert Norbi a közösségi oldalán.

Úgy tűnik, hogy ennek a nagy port kavaró „balhénak” is több oldala van, most pedig végre Schobert Norbiét is megismerhettük, ráadásul nagyon őszintének és határozottnak tűnt az írása. Az még egyelőre kérdéses, hogy lesz-e további reakció Bíró Icától vagy Béres Alexandrától, de az szinte biztos, hogy valószínűleg mindenki pontot szeretne már tenni az ügy végére.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi posztját:

Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás