promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palik László újra az oltár előtt - ettől még Tóth Gabi is énekre fakadt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi olyan esküvőn énekelt, amire még a meteorológusok is áment mondtak.

Mindig öröm és boldogság egy esküvő. Ez most szeptember 9-én sem volt másképp, amikor a TV2 hírigazgatója - és egyébként hat bestseller könyv szerzője is -, Szalai Vivien és párja bevették a Turai Kastélyt. Ha az egész ceremónia reklám lenne és el kéne adni egy jó marketinggel, akkor mindenképpen az összefogásra építeném fel a témát.

Összefogás, mert Szalai Vivien Palik Lászlót kérte meg, hogy kísérje az oltárhoz, akit a lehető legközelebbi barátjának érez.

„Laci kísért az oltárhoz. 2016 óta ismerjük egymást, és amikor visszatért a TV2 képernyőjére, akkor lettünk igazán közeli barátok. Ő nemcsak a jó, hanem a nehéz pillanatokban is mellettem állt, támogatott és lelkileg átsegített ezeken az időszakokon. Amikor még egyedül voltam, és bevallottam neki, félek attól, leszek-e még szerelmes, akkor azt mondta: biztosra megígéri, hogy ő fog az esküvőmön bekísérni, és ez így is lett. Tökéletes választás volt, mert annyira ideges voltam, hogy mindenem remegett, majdnem elájultam. Laci viszont erős, határozott férfiként megfogott és bevezetett,

 - nyilatkozta a Blikknek.

Az említett férjjel, Gecse Norberttel látszólag teljes harmóniában élnek és mindig igyekszenek figyelni egymásra. Ez olyan apróságokban nyílvánul meg, minthogy az esküvőre készülve az üzletembernek csak két kérése volt Vivienhez: kiengedett hajjal, és ne csipkés menyasszonyi ruhában menjen hozzá. Vivien e vágyat abszolút teljesítette egy Kanizsai Silka Ágnes ruhában.

Összefogás, mert sok celeb is részt vett a nagy eseményen, akiket így vagy úgy, de a TV2 köt össze. Többek között Schobert Norbert és Rubint Réka is tiszteletét tette, akiknek a házassága és kapcsolata igazán követendő példa a frissen házasodó párnak, ezt maga Szalai Vivien fejtette ki már sokszor. A példaértékű család mellett még jelen volt Marsi Anikó a férjével, Rogán Cecília, Krasznai Zsolt, illetve Fásy Ádám is.

A vendégek között akadtak olyanok is, akiknek feladata is volt, hiszen Tóth Gabi a lelkész előtt tett fogadalmak után fakadt dalra, hogy - talán - még jobban megríkassa a párt. De itt nem ért végett az élőzene varázsa, mivel az első táncát a friss férj és feleség Varga Viktor hangjára tette meg, aki az „All of Me"-t adta elő.

A bulin szolgáló zenét azonban már nem Tóth Gabi szolgáltatta, hanem Gönczi Gábor és az ő zenekara. Bizony, a hírműsorvezető nem csak riporter és a TV2 egyik ismertebb arca, hanem a Smile Rock Circus frontembere is.

A nászút még várat magára a #Gecsecsaládnál, - ezt a hashtaget már Szalai Vivien nagy szeretettel el is kezdte használni az Instagramján -, mivel az ünneplés utáni napokban már vissza is mentek dolgozni. Hogy is van az a Nagy Feró szám? „Nyolc óra munka, nyolc óra szórakozás." Avagy mindennek megvan a maga ideje, és ehhez Szalai Vivien mindig is remekül értett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás