promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi elárulta, hány egyéjszakás kalandja volt életében – Meglepődtünk!
Borítókép:  Palikék Világa by Manna / YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő intim magánéleti dologról rántotta le a leplet.

A 2004-es Megasztárban feltűnt Tóth Gabi már csaknem két évtizede a magyarok egyik kedvenc énekese. A 34 éves sztár 2019 óta él boldog házasságban Krausz Gábor séfmesterrel, akivel már egy kislányuk is született.

Gabi a napokban a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendége volt, ahol szokás szerint kimerítő beszélgetést folytattak vele. Ebben olyan kényes témák is előkerültek, mint a szex, az énekesnő pedig azt is elárulta, hány egyéjszakás kalandja volt élete során.

A válasz meglepő, hiszen az életüket a nyilvánosság előtt élő sztárokról gyakran az a tévképzet alakul ki a közvéleményben, hogy minden rosszra könnyen kaphatók. Nos, az egy gyermekes anyukára éppen ennek az ellenkezője igaz.

„Nekem sosem volt egyéjszakás kalandom. Én azt se tudom, hogy milyen egy idegen fiúra ráírni, és elmenni randizni. Tök konzervatív csaj voltam ilyen téren, ebben nagyon nehezen nyílok meg, a szerelmet keresem. Gábor pont akkor jött, amikor egyáltalán nem akartam, az anyám rángatott el, hogy kislányom, le ne mondd a randit”

– mesélte Gabi. Aki egyébként nem ismerte a későbbi férjét, bár tizenkét évvel korábban a férfi meghívta egy italra egy klubban, de akkor az énekesnő még lekoptatta. 30 évesen azonban úgy érezte, hogy ideje komoly kapcsolatba kezdenie.

„Ez egy nyálas hollywoodi történet, de olyan jó, hogy a valóságban is megjelenik”

– reagált erre a házigazda Palik László. Furcsa módon Gabi és a férje is irtóznak az efféle cukormázas sztoriktól, éppen ezért meglepő, hogy a tündérmese éppen velük esett meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás