promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
1,6 millió forintért bárki megveheti Sylvester Stallone pucér testét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van egy jó hírünk azoknak, akiknek van felesleges 1,6 millió forintjuk, és imádják A pusztító című Sylvester Stallone filmet.

Biztosan sokan emlékeznek még Sylvester Stallone 1993-as klasszikusára, A pusztító című tökös sci-fi/akciófilmre, amiben egy olyan rendőrt alakít a világsztár, akit hosszú időre lefagyasztanak, majd a jövőben kiolvasztanak, hogy segítsen elkapni a régi nemezisét, akit Wesley Snipes testesít meg. Sokan imádják ezt az alkotást, így nem meglepő, hogy állítólag már készül a folytatása.

Nemrég egy igazán különleges, és egyben bizonyos szempontból félelmetes dologra bukkantak egy ausztrál antik boltban, ugyanis az alagsorban ott volt egy báb, ami a meztelen, furcsa pózban lévő Sylvester Stallone-t ábrázolja – a szemfülesek pedig rögtön rájöttek, hogy ez a meghökkentő relikvia A pusztító című filmből van, ugyanis ezt használták azoknál a jeleneteknél, mikor a színészt lefagyasztva mutatták a műben.

A groteszk, rémálmokat okozó szobrot 6 ezer ausztrál dollárért, vagyis nagyjából 1,6 millió forintért árulja az antik üzlet, ami már önmagában is egészen elképesztő, de az embereket mégis leginkább az érdekli az eddigi reakciók alapján, hogy vajon hogy a fenébe került oda egy ilyen ritka különlegesség – és úgy tűnik, hogy sikerült megoldani a sokakat lázban tartó rejtélyt.

Még 1991-ben Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és többek között Bruce Willis beszállt a Planet Hollywood nevezetű étteremláncba, aminek az egységeiben filmes relikviákat helyeztek el. Egy ideig sikeresnek tűnt a befektetés, és még Ausztráliában is nyílt Planet Hollywood, de a legtöbb hamar becsődölt, ezért be kellett zárni őket – minden bizonnyal így sikerült kimenekíteni a pucér Sly bábot az ausztrál étteremből.

Az még kérdéses, hogy mi lesz a sorsa A pusztítóban látott kelléknek, de elég valószínű, hogy hamarosan egy „jóízlésű” rajongó gyűjteményében fog otthonra lelni – így néz ki a szobor:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás