promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone mellett Wesley Snipes is visszatér a Pusztító 2-ben?
Borítókép:  Sylvester Stallone és Wesley Sniper / via giantfreakinrobot.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már az is meglepő, hogy jó eséllyel elkészül a Pusztító folytatása, de az meg egyenesen hihetetlen, hogy állítólag az első részben darabokra robbanó Wesley Snipes is szerepelni fog benne.

1993-ban mutatták be Sylvester Stallone egyik legikonikusabb filmjét, a Pusztítót, amiben egy hosszú ideig lefagyasztott zsarut alakított, akit a jövőben kiolvasztanak, mert elszabadult az ősellensége, akinek a legyőzéséhez nem elég a modern világ. Az alkotás a maga módján tökéletesen keverte az akciót és a sci-fit, ráadásul pokolian szórakoztató volt – Sly pedig pár hónapja mindenkit meglepett, mikor elárulta, hogy jön a folytatás.

Úgy tűnik, hogy Sylvester Stallone nem a levegőbe beszélt, hiszen most egy külföldi oldal arról ír, hogy állítólag Wesley Snipes is szerepelni fog a Pusztító 2-ben, ami azért is meglepő, mert a 90-es évek egyik legbrutálisabb, legmaradandóbb halálát szenvedte el az előző filmben.

A Penge sztárjának visszatérését az ilyenkor bevált, jó öreg klónozással fogják megoldani, mivel a pletykák szerint az új rész főellensége az ő karakterével akarja félelemben tartani a jövő népét. Akárhogy is legyen, az biztos, hogy a rajongók már most izgatottan várják a végeredményt, amit csak jobbá tenne, ha esetleg Sandra Bullock is visszatérne, illetve ha 27 év után végre kiderülne, hogy igazából miért is van toalettpapír helyett három kagyló a mellékhelyiségben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás