promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina egykori partnerével van együtt Berki Mazsi, közös képet posztoltak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még Kulcsár Edina sem tudta szó nélkül hagyni Berki Mazsi fotóját.

Ez az év teljesen más dolgokat tartogatott Kulcsár Edina és Berki Mazsi számára, hiszen míg az egykori szépségkirálynőre rátalált az igaz szerelem, boldog, és első közös gyermekét várja G.w.M-mel, addig az özvegy májusban elveszítette szeretett férjét, Berki Krisztiánt, és most egyedül neveli a közös kislányukat, Emmát – ráadásul egyre durvább dolgok derülnek ki Berkiék házasságáról:

A sors érdekes fintora, hogy mikor Kulcsár Edinának le kellett mondania a terhessége miatt a TV2 Dancing with the Stars című táncos műsorát, akkor pont Berki Mazsit kérték fel, hogy egy kis lemaradással ugyan, de vegye át a helyét. A híresség persze igent mondott, hiszen ez egy nagy lehetőség számára, ráadásul jó eséllyel még egy kicsit a gyászán is tud segíteni a tánc – és úgy tűnik, hogy nagyon jó kezekben van Kulcsár Edina egykori táncpartnerénél, Bonyhádi Ferencnél.

„Hálás vagyok hogy ezeket a mozdulatokat egy ilyen fantasztikus embertől tanulhatom meg , mint Bonyhádi Ferenc. Emberileg és szakmailag is nagyra becsülöm. Többszörös német válogatott, német területi bajnok, europa uniós bajnoki döntős. Augsburgi nemzetközi liga bajnoka. Többszörös show tánc latin-magyar bajnok.

A hátrány nem kifogás, úgyhogy keményen dolgozunk nap, mint nap, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk!”

– írta Berki Mazsi a közösségi oldalán, ahová még egy közös fotót is posztolt a tehetséges táncossal, így egyesekben rögtön felmerült, hogy a munkakapcsolat mellett talán románc is alakul köztük, de ez egyelőre csak egy megalapozatlan pletyka, semmi több.

A bejegyzést Kulcsár Edina sem bírta szó nélkül hagyni, hiszen oda kommentelte, hogy szurkol a párosnak, illetve hogy fantasztikusan néznek ki.

Az biztos, hogy Berki Mazsiéknak nem lesz egyszerű dolguk, hiszen kevesebb idejük volt felkészülni, mint a többieknek, ráadásul elég erős a mezőny – egyértelműen a Rubint Réka-Andrei Mangra páros tűnik a legkomolyabb ellenfelüknek.

Itt lehet megnézni Berki Mazsi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás