promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina és G.w.M a TV2 új hajmeresztő műsorában próbál szerencsét
Borítókép:  Illusztráció-Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szélesedik a repertoár: a megszokott televíziós „arcok” mellett friss versenyzőkkel is találkozhatunk a csatorna új műsoraiban​.

Az őszi szezon rengeteg változást fog hozni a TV2 életében, amely megújult arculattal várja majd a nézőket. Számos hazai, eddig ilyen szerepben még nem látott sztár is helyet kapott a nyár után induló műsorokban.

Fischer Gábor, aki már 5 éve a TV2 programigazgatója, arról mesélt az Index-nek, hogy milyen új szórakoztató tartalmakra lehet számítani az elkövetkezendő időszakban, illetve, ami még nagyobb kérdés, hogy ezekben a műsorokban mely hazai sztárokkal találkozhatunk majd.

Fischer Gábor a pályafutását még 2007-ben a Cool Tv-nél kezdte, melynek 2008 végén már a menedzsere lett. Miután 2011-ben felvásárolta az IKO Médiacsoport csatornáit, az RTL Csoport teljes kábelportfóliójának ő lett a programming vezetője. Ezt követően program stratégiai vezetőként 2014-ben már a TV2 menedzsmentjéhez csatlakozott, amit azóta is igyekszik számos nagyszabású tervével folyamatosan megújítani.

A TV2 programigazgatója elárulta, hogy a kutatások eredményeként kimondható állás szerint jelenleg a legértékesebb műsorvezetőkkel a TV2 rendelkezik. Ide tartozik Lékai-Kiss Ramóna, Ördög Nóra, Kasza Tibi, Till Attila vagy épp Stohl András.

„Azt gondolom, hogy nálunk ilyen sok jó műsorvezető van, több okra is visszavezethető. Egyrészt jóval több szórakoztató műsor készül, míg a versenytársunknál inkább a fikcióalapú programstratégia a meghatározó. Mivel több műsort gyártunk, több képernyős arcra van szükségünk, és azt gondolom, mára egy nagyon erős gárdával rendelkezünk – a régi arcok mellett olyanok is vannak nálunk, akik az elmúlt öt évben az én megkeresésemre jöttek át a konkurenciától a TV2-höz"

– nyilatkozta Fischer Gábor az Indexnek.

A televíziós guru elmondta, hogy sikersztoriként könyvelhetik el Monoki Lehel vagy épp Köllő Babett feltűnését is. A műsorvezetők tekintetében pedig további változásokra számíthatunk: az ősszel kezdődő A Nagy Ő műsorvezetője például Stohl András helyett Lékai-Kiss Ramóna lesz.

A nézőknek pedig számos meglepetéssel készülnek: a nagysikerű showműsorok mellett tévéképernyőre kerül többek között a Párharc című formátum Stohl András vezetésével, ahol egyébként a sztárpár Kulcsár Edina és G.w.M is feltűnik majd, illetve a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, ahol Demcsák Zsuzsa lesz a házigazda.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás