promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi toplistás mellei még Tóth Andi exét is megbabonázták
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt a bizonyíték, hogy miért Szabó Zsófinak van az egyik legszebb melle Magyarországon.

Nemrég indult el a pletyka, hogy Szabó Zsófit máris új udvarló környékezte meg, Szabó Ádám személyében, aki korábban Tóth Andi párja volt. Az énekes mostanában elsők között lájkolja a műsorvezető fotóit, legyen szó hétköznapi posztról, vagy intim képekről, amin Zsófi bugyiban és melltartóban mutatja meg csodálatos alakját.

Kétségtelen, hogy Zsófi keményen megdolgozott azért a testért, amiért mostanában mindenki odáig van; az RTL Klub reggeli műsorának háziasszonya eljutott odáig, hogy mindennel meg van elégedve magán, de amit a legjobban szeret a testén, az a haja.

Zsófinak nemrég feltették a kérdést, hogy mit szeret a legkevésbé a testén, majd hosszas gondolkodás után , mosolyogva válaszolta, hogy

„mindent szeretek”.

Hogy Szabó Zsófi tökéletesen elégedett magával, azt a közösségi oldalára feltöltött képei is bizonyítják, legutóbb például a kedvenc nyári színében, a rózsaszínben villantotta meg formás idomait. Mondani sem kell, hogy a bejegyzés alatt csak pozitív kommentek olvashatók, még Horváth Gréta is egy szívecskés emojival szólt hozzá a poszthoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás