promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bevállalta: Nádai Anikó bugyiban mutatta meg, mennyit hízott a terhesség alatt
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó ennyit hízott a terhesség alatt, de még így is elképesztően néz ki.

Nádai Anikónak és Hajmásy Péternek tényleg már csak néhány napot kell várnia, hogy a kezükben tarthassák közös gyermeküket. Az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője eddig is számos fotón mutatta meg a terhespocakját, de olyanra még nem volt példa, hogy egy bugyiban és melltartóban készült szelfit tett volna közzé a közösségi oldalán.

Anikó egyik legutóbbi Instagram-bejegyzéséhez egy fehérneműs képet mellékelt, amelyen jól látható, hogy milyen nagy pocakja van már. A műsorvezető a sok érdeklődés miatt döntött úgy, hogy megosztja ezt a képet, pedig ahogy ő fogalmazott, elég sokat gondolkozott azon, hogy ki merje-e posztolni. Végül úgy volt vele, hogy ez is ő, és nem foglalkozik azzal, hogy mennyit hízott a terhessége alatt.

Anikó a bejegyzésében elárulta, hogy 20 kilót szedett fel az elmúlt hónapok alatt, ám ez egyáltalán nem zavarja, hiszen minden gondolata a kisbabája körül forog, és neki is az a legfontosabb, hogy egészségesen jöjjön a világra.

Anikó bevallotta, hogy az izgalom, a várakozás, a félelem, és a fáradtság érzései keverednek benne, ami nem csoda; bármelyik édesanya - de még azok a férfiak is, akik várandós párjukkal élték át ezt a 9 hónapot -, át tudja érezni a műsorvezető helyzetét, főként azok, akik ugyancsak nyárra várták a kisbabájukat, és a legmelegebb napokra esett a harmadik trimeszter utolsó szakasza.

Péter és Anikó viszont most már tényleg ilyen közel vannak ahhoz, hogy először megpillantsák fiúgyermeküket. Hogy a várandós Nádai Anikó hogyan néz ki fehérneműben, azt IDE kattintva nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás