promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó olyan fotót osztott meg, hogy Szabó Zsófinak is elakadt a szava
Borítókép:  ifaktor
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi sem ment el szó nélkül Nádai Anikó terhesfotója mellett.

Nádai Anikó már a terhessége 35. hetében jár. Ilyenkor a baba nagyjából akkora lehet, mint egy sárgadinnye; a magzat mérete átlagosan 46 centiméter, míg súlya 2,3 kilogramm lehet. Ebben az időszakban a baba alap fizikai fejlődésének nagy része már befejeződött, a következő pár hétben már csak hízni fog.

Anikó már egy ideje a szülési szabadságát tölti, és otthon készül fel a nagy napra. Az RTL Klub csinos műsorvezetője gyakran oszt meg magáról terhesfotókat, és a mostani hetet is egy ilyen képpel indította; igaz, az eddigiekhez képest ezúttal nem egy teljes alakos fotót posztolt a közösségi oldalára, inkább azt mutatta meg, hogy egy várandós kismamát a házi kedvencek is támogatják. Akiknek van otthon kutyájuk vagy macskájuk, biztosan tudják, hogy az állatok megérzik azt is, ha egy nő babát vár. Ilyenkor előfordul, hogy a cica felugrik a kismama ölébe, és a pocakjára hajtja a fejét, úgy alszik el.

Anikóéknak is van egy gyönyörű kiskutyájuk, aki a Süti nevet viseli. Az alábbi fotónak is ő a főszereplője, a kutyus olyan aranyosan helyezte a buksiját a műsorvezető pocakjára, hogy mindenki elolvad tőle, aki csak látja.

A kép alatt rengeteg komment olvasható, még Szabó Zsófi is küldött Anikónak egy fehér szivecskét.

FRISS A TÉMÁBAN:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás