promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág hatalmasat villantott a Parlament mellett, de a barátnője sem fogta vissza magát
Borítókép:  ifaktor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Virág és barátnője a Duna új látványosságai.

VV Virág mostanában egyre jobban szereti mutogatni magát, amit sok-sok lájkkal és kommenttel hálálnak meg a követői. Bár az egykori villalakó drasztikusan megváltozott a műsor óta, egyik korábbi képén sokkal inkább hasonlított egy botoxolt szexbabára, mint egy élő emberre.

Virág szemmel láthatóan remekül érzi magát a bőrében, szereti az életet, szeret bulizni és szórakozni. Most éppen arról posztolt képet a közösségi oldalán, hogy az egyik barátnőjével elmentek egyet hajókázni a Dunán. Azt nem tudni, hogy volt-e velük még valaki - hiszen a képen is csak ketten szerepelnek -, de az jól látható a fotón, hogy a Való Világ szexmániás sztárja és barátnője kiválóan érezték magukat a hajón, miközben hűsítő italt kortyolgattak.

Azt mindenki döntse el maga, hogy Virág vagy a barátnője tetszik neki jobban, de tény, hogy ebben a beállításban az egykori villalakó barátnője több mindent villantott meg magából. A lány, akit Dominikának hívnak, elég régóta lehet jóban Virággal, ugyanis az ő Instagram-oldala tele van közös képekkel. A második képen őt láthatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás