promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa izgatóan felhúzta a felsőjét, majd egyből elkezdtek villanni a vakuk
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa egyszerűen nem tud nem szexi lenni, folyton megbabonázza az embereket a tökéletes testével.

Egészen hihetetlen, hogy Dua Lipa mindössze 26 éves, de máris a világ egyik legnagyobb sztárja, akinek az arcát, illetve a slágereit szinte mindenhol ismerik. A gyönyörű énekesnő már a koronavírus-járvány előtt is nagyon népszerű volt, de igazán az utóbbi 2 évben futott be, és ez leginkább annak köszönhető, hogy volt olyan őrült, hogy a pandémia kezdetén, 2020 márciusában adja ki a Future Nostalgia című, ritmusos dalokkal teli albumát – így sokan az ő fülbemászó szerzeményeivel tudták csak átvészelni a bezártságot, ez pedig a csúcsra juttatta a sztárt.

Dua Lipa csak úgy lubickol a sikerben, sorra döntögeti meg a rekordokat és élvezi az életet. Éppen hatalmas turnén van, a fellépések között pedig megnézi az adott városokat, megkóstolja a helyi finomságokat és a barátnőivel bulizgat – de persze ennek is megvan a kettőssége, hiszen a színpadon ő a nagybetűs DUA LIPA, a popikon, akit a fény és a csillogás éltet, civilben pedig csak egy kedves lány, aki szeretetre vágyik és szeretne sok-sok pozitív élménnyel gazdagodni.

Dua Lipa nemrég kirakott egy fotósorozatot, amiben egy ehhez hasonló kontrasztra hívta fel a figyelmet a legutóbbi koncertjét bemutatva: az énekesnő először teljes sminkben pózolt egy átlátszó ruhában és felhúzta a felsőjét a fotósok kedvéért; majd egy jóval egyszerűbb, átlagosabb szettben, makeup nélkül mutatta meg, hogy milyenek voltak a fellépés próbái és előkészületei.

A híresség ezzel nem csupán feltüzelte a követőit, de talán még el is gondolkodtatta őket, hiszen a popsztár életnek is két oldala van, és meg kell találni közöttük az egészséges egyensúlyt – úgy tűnik, hogy neki sikerült, mivel tényleg látni rajta, hogy boldog, és a színpadon is imád lenni, illetve civilben is képes őszintén mosolyogni.

Itt lehet megnézni Dua Lipa posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás