promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Labancz Lilla agyonplasztikázott Minnie egérként hódította meg Disneylandet
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Labancz Lilla bugyiban tündökölt Disney meseországában.

Labancz Lilla ismét Európába látogatott, most éppen a párizsi Disneylandet hódította meg a rá jellemző stílusban. A modell egy agyonplasztikázott Minnie egérként érkezett a franciaországi vidámparkba, csak éppen elfelejtett nadrágot húzni. Úgy tűnik, Lilla már annyira éli a nyarat, hogy még egy mininadrágot sem volt hajlandó felvenni, bugyiban ment el Disneylandbe.

Lilláék nemcsak a vidámpark mese részén, de a filmes parkban is kipróbálták a játékokat: felültek többek között a Némó nyomában élményvasútra, de fotózkodtak Csipkerózsika kastélyával, Mickey egérrel és Jázmin hercegnővel is.

Az alábbi fotók azt bizonyítják, hogy Lilláék egy csodálatos napot töltöttek el a párizsi Disneylandben, és ezt a posztjának szövege is bizonyítja:

„Tökéletes nap a világ legvidámabb helyén!”

Labancz Lilla egyre ritkábban ad életjelet magáról a közösségi oldalán, és a magyar sajtó már egy ideje nem is követi az életútját. Ha találunk is róla friss cikkeket, azok is csupán az Instagram-oldalára feltöltött intim fotóiról szólnak. Annyi bizonyos, hogy Lilla azóta is boldogan éli az életét Amerikában, de színészi ambíciói már rég nincsenek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás