promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetes titkos szobát talált újdonsült otthonában, évtizedek óta nem járhatott ott senki
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem midnennapi felfedezés, persze nem egy átlagos kecóról van szó.

A TikTok új műfajokat is teremtett, például a Magyarországon is nagyon népszerűnek számító titkos szoba jellegű videókat, amelyben az új ingatlanba költözők bemutatják, hogy miféle meglepetés érte őket az ingatlanvásárlás után. Persze az sem ritka, és erre is akad jó néhány példa, hogy egy szállodában találnak valami nagyon furcsa és aggasztó dolgot az ágyuk közelében az emberek.

A TikTok-nak hála ezek pedig rövid időn belül virulens tartalmak lesznek. Például az, amikor egy hideg tükör mögött találnak egy másik lakást:

A most bemutatásra kerülő ház amúgy több mint 500 éves, egy angol vidéki kúria, rengeteg, felbecsülhetetlen értékű régi tárgyyal és berendezési eszközzel. A könyvespolc is egy igazi régiség, és e mögé volt elbújtatva egy rejtett, titkos szoba. És ebből a szobából egy létrán lehetett eljutni egy következő elrejtett szobába is.

A videót amúgy több mint 5 milliószor nézték már meg. És a videó műfajához illően, nem mindig derülnek ki, hogy pontosan miért építik ezeket. A rejtély évtizedes titok marad mindörökre.

Íme a videó, ahogy szétszedik a polcot, és megtalálják a szobát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás