promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
40 éve áll hátborzongató magányában az erdő közepén a kísérteties ház, a YouTube fenegyereke most benyitott, döbbenetes látvány fogadta
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindig izgalmas, ha az ember egy olyan helyre lép be, ahol korábban évtizedekkel ezelőtt járt másik ember. Ez a hely egy életre kelt Stranger Things díszlet.​

A YouTube-on szinte Dunát lehet rekeszteni azokkal a csatornákkal, amelyek elhagyatott helyeket mutatnak be. Sokszor találkozhatunk a videóböngészőn olyan tartalmakkal, amelyek ugyan a Thumbnail-kép alapján hatalmas meglepetést és lenyűgöző felfedezést ígérnek, ahol a látvány hátborzongató is lehet, mégis sokszor csalódhatunk az ilyen felfedezések után.

De nem úgy most a Triangle of Mass nevű csatornán, ahol a felfedezők egy nagyon izgalmas helyre vezetnek minket.

Egy elhagyatott McDonald's épületbe, ahol olyan, mintha megállt volna az idő. Arra viszont csak találgatások vannak, hogy mikor is történhetett a nagy pillanat, amikor az utolsó ember is kisétált az épületből, és onnantól elhagyott épületnek nevezhetjük az ingatlant. De valószínű a retro bútorok alapján, hogy ez bizony a nyolcvanas években történhetett, és erre könnyebb már rájönni az után, hogy az ember a Netflixen ledarált négy évad Stranger Things-et, amelyben minden egyes tárgyról és díszletről sikít a nyolcvanas évek nagysága.

Elképesztő, de olyan, mintha hirtelen otthagyták volna az épületet, bezárták volna az ajtót, és utána nem is lépett volna be senki oda:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás