promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a Stranger Things hős rendőrfőnökének, Jim Hoppernek a csúcsbombázó felesége
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jim Hopper visszatért, és keményebb, mint valaha.

Az elmúlt hét utolsó hétköznapját, május 27-ét, azaz pénteket rengeteg ember várta már hónapok óta Magyarországon is, ugyanis ekkor érkezett meg a Netflixre a Stranger Things negyedik évadjának első etapja, amely immár sokkal durvább összecsapásokat ígért, mint előtte az első három évad összesen. Hőseink pedig lassan felnőtté válnak, így pedig nem is csoda, hogy a küzdelem heve is fokozódik.

A legnagyobb örömhír talán az volt a harmadik évad lezárása után, hogy Jim Hopper visszatér. A sorozat negyedik évadának első felvonásáról korábban közültünk már egy hosszabb kritikát, ezt IDE kattintva olvashatjátok el.

Jim Hopper, azaz a való életben a Stranger Things világán kívül David Harbour. A színész a Broadway-en kezdte pályafutását, majd rengeteg filmben kapott apróbb szerepeket, többek között az egyik James Bond-filmben, a Quantum csendjében is. A nagy dobbantást a Stranger Things hozta el neki, majd 2019-ben ő játszhatta az új Hellboy-filmben magát Pokolfajzatot.

David Harbour felesége pedig még nála is híresebb, hiszen a világszerte imádott énekesnőt, Lily Allent vette feleségül még 2020-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás