promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith felesége végre megtörte a csendet: most először beszélt az oscaros pofonról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith karrierje szinte kettétört, mikor az Oscar-gálán felpofozta Chris Rockot - Jada Pinkett Smith így látja a botrány tükrében a jövőt.

Az idei Oscar-gála igazán emlékezetesre sikeredett, de nem azért, amiért kellett volna, hiszen Hollywood egyik legsokkolóbb jelenetének lehettek szemtanúi, akik élőben nézték a díjátadót: a híres komikus, Chris Rock elsütött egy poént Jada Pinkett Smith kopasz fejével kapcsolatban (minden bizonnyal nem tudva, hogy a színésznőnek egy alopecia nevű betegség miatt hullott ki a haja), Will Smith pedig annyira felhúzta magát ezen, hogy felment a színpadra, és lekevert neki egy hatalmas pofont, aztán káromkodva üvöltözött vele – a kis „attrakció” következménye az lett, hogy a Bad Boys sztárját 10 évre kitiltotta az Akadémia, ráadásul rengeteg stúdió hátat fordított neki.

A Smith-család eddig szűkszavúan nyilatkozott a botránnyal kapcsolatban, hiszen szinte csak annyit mondtak, hogy időre van szükségük a gyógyuláshoz, illetve Will Smith írásban is bocsánatot kért, de most Jada Pinkett Smith a Red Table Talk című műsorában megtörte a csendet, és rögtön el is oszlatta azokat a pletykákat, amik szerint annyira nem tetszett neki a pofonos balhé, hogy a válást fontolgatja.

„A legmélyebb reményem, hogy ez a két intelligens, tehetséges férfi talál alkalmat a gyógyulásra, a dolgok átbeszélésére és a békére. Amilyen világot élünk manapság, mindkettejükre nagy szükségünk van, vagyis igazából nagyobb szükségünk van a másikra, mint eddig bármikor. Addig is Will és én tovább folytatjuk, amit az elmúlt 28 évben is tettünk, vagyis együtt próbálunk rájönni arra, hogy mi is az élet maga”

mondta Jada Pinkett Smith.

Ezek alapján Will Smith és Chris Rock az utóbbi több mint két hónapban sem tudta megbeszélni a dolgot, ami egészen meglepő, hiszen bőven volt idejük kibékülni, de az is lehet, hogy a komikus egyelőre nem hajlandó erre, hiszen a színész csúnyán megalázta őt az Oscar-gálán.

Az viszont sokaknak megnyugtató lehet, hogy Jada Pinkett Smith és Will Smith házassága továbbra is biztosnak tűnő alapokon nyugszik (már amennyire annak lehet mondani), legalábbis ez jön le a feleség szavaiból – már csak az a kérdés, hogy mit hoz számukra a jövő, hiszen közösen már átvészeltek több világméretű botrányt is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás