promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hollywood máris megbocsátott Will Smith-nek? Jó hírt kaptak a pofozkodó világsztár rajongói
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mindenki fordított hátat Will Smith-nek, miután élő adásban pofozta fel az Oscar-díjátadón Chris Rockot.

Will Smith nevéhez idén nemcsak egy Oscar-díj, hanem egy óriási botrány is fűződik, ugyanis a világsztár nem nézte jó szemmel a 94. Oscar-gálán, hogy a híres komikus, Chris Rock a feleségén poénkodott, ezért odament hozzá, és lekevert neki egy hatalmas pofont, majd káromkodva üvöltözött vele. Az Akadémia végül 10 évre kitiltotta a Bad Boys-filmek sztárját, a stúdiók pedig folyamatosan kihátráltak a projektjei mögül – de úgy tűnik, hogy van még remény számára.

A Sony egyik fejese, Tom Rothman nemrég cáfolta a pletykákat, hogy a vállalat nem fogja elkészíteni a Bad Boys már beígért negyedik részét Will Smith pofonja miatt – sőt, nagyon kedves szavakkal illette a színészt, aki szinte közellenség lett az utóbbi hetekben Hollywoodban.

„A film [a Bad Boys negyedik része] jelenleg is fejlesztés alatt áll. Nem nyomtunk féket, mert a kocsi még el se indult. Egy nagyon szerencsétlen dolog volt, ami történt, és nem gondolom, hogy véleményeznem kéne azon kívül, hogy elmondom, sok-sok éve ismerem Will Smith-t, és egy jó embernek tartom őt. Ez egy példája volt annak, mikor egy nagyon jó embernek nagyon rossz pillanata van, ráadásul az egész világ előtt. Úgy hiszem, hogy a bocsánatkérése és megbánása őszinte, és hiszek a megbocsátásban, megváltásban”

mondta Tom Rothman.

Ezek alapján a Sonynál tárt karokkal várják vissza Will Smith-t, amint egy kicsit összeszedte magát és lecsillapodott a botrány, ráadásul így megerősítésre került, hogy a Bad Boys negyedik része is úton van, szóval örülhetnek a színész rajongói, hiszen nem ért véget a karrierje.

Itt lehet megnézni az Oscar-gála botrányos jelenetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás