promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló, új részletek derültek ki Berki Krisztián haláláról
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy szörnyű veszekedés történt Mazsi és Krisztián között, közvetlenül a tragédia előtt.

Berki Krisztiánt holtan találták péntek reggel a IX. kerületi lakásában. A sajtó érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság elmondta, hogy a celeb halálának ügyében nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, vagyis nem történt gyilkosság.

A rendőrség közben kábítószergyanús anyagokat talált Berki lakásában, emiatt büntetőeljárás is indul. A hatóságok továbbra is vizsgálják a tragédia körülményeit.

Berki Krisztián haláláról most megdöbbentő részleteket tudtunk meg. Mint azt a család egyik közeli ismerősétől megtudtuk, Krisztiánnak mindig is nagyon magas volt a vérnyomása, és a tragédia estéjén történt veszekedése Mazsival sem tett jót a szívének.

„Az egész hét nagyon nehéz volt nekik, nemhiába volt már kint a rendőrség. Veszekedések követték egymást, ami tegnapra nagyon eldurvult, de erről Mazsi majd nyilatkozik, ha szeretne. Aztán a tegnapi veszekedés után elvonult, hiszen már hosszú ideje külön szobában aludtak. A lényeg, hogy tudjátok, Krisztiánnak világ életében nagyon magas vérnyomása volt, nyugalmi állapotban is 200 körül. Nos, ő erre fogyasztott egy kis kábítószert is. Innentől nem kell magyaráznom nektek, mi miatt állt meg a szíve”

- nyilatkozott portálunknak a család ismerőse, aki azt a hírt is megerősítette, hogy Krisztiánt valóban a lánya találta meg.

„Több helyen megjelent, hogy Nati találta meg Krisztiánt, sajnos ez igaz. Egyszerűen fel nem foghatom, mit élhetett át a kislány”

Berki Krisztián halála az egész országot megrendítette. Pályatársai, barátai a közösségi oldalaikon búcsúznak a médiaszemélyiségtől, többek között Berki Krisztián olimpiai bajnok is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás