promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka nagyobbat bukott, mint Járai Máté a matekérettségin
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka súlyos milliókat bukott 20 másodperc alatt.

Járai Máté a napoban beszélt arról, hogy 1997-ben megbukott a matekérettségin. A színész-műsorvezető az RTL Klubnak azt mondta, hogy az érettségi számára egy rémálom volt, ugyanis a reál tárgyakból nagyon rossz volt. Persze ő még mindig viccesen fogja ezt fel, hiszen a színészethez nincs szükség a másodfokú egyenletekre, a logaritmusra, vagy a Thalész-tételre.

„A tanári kar annyira akarta, hogy én színész legyek, és hogy én már végre a gimnáziumból elhúzzak a fenébe, és tényleg már azt csináljam, amihez értek, hogy próbáltak súgni nekem”

Járai Máté még olcsón megúszta azzal, hogy "csak" a matekérittségin bukott meg, de Rubint Réka még nála is nagyobbat. A fitneszlady a Szerencsekerék szerdai adásának sztárvendége volt, ahol mindvégig magabiztosan, szerencsés játékkal menetelt, és végül be is jutott a végjátékba.

Ott aztán több, mint 2 millió forintot bukott el mindössze 20 másodperc alatt, Réka ugyanis nem tudta megfejteni az utolsó feladványt, a "cserszömörcét". Bár eleinte jó irányba kezdett el gondolkodni, a feladvány második fele kifogott rajta.

Ráadásul pont ugyanúgy járt, mint a férje, Schobert Norbi. A fitneszguru még az első évad egyik adásában játszott, és pontosan ugyanott bukott el mindent, mint Réka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás