promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
El fogod dobni az agyad, hogy Rúzsa Magdi hármas ikreit mivel lepték meg
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

El fogod dobni az agyad, hogy Rúzsa Magdi hármas ikreit mivel lepték meg.

Az énekesnő a fellegekben járt, amikor megtudta, hogy nem egy, de nem is kettő, hanem rögtön három gyerek van a pocakjában. Abszolút nem tehernek, hanem csodának fogták ezt fel a férjével, akik igyekeznek a maximumot kihozni magukból szülőként.

Hamarosan új időszámítás kezdődik, mivel Rúzsa Magdi vissza akar térni a koncertezéshez, de azért mindent a gyerekekhez igazít. Most húsvétkor még a templomba is elvitte a gyerekeket.

A porontyok február elsején jöttek a világra, hála égnek teljesen egészségesen. Két fiú és egy lány a felállás, név szerint: Zalán, Keve, és Lujza. Magdi már decemberben befeküdt a kórházba nehogy valami gond legyen. Hihetetlen, de tele van energiával, szóval ismét csúcsformában érzi magát.

Rúzsa Magdi az anyaság mellett már az új szerzeményein dolgozik otthon, és hamarosan a rajongók megkapják az új albumot is. A lemez címadó dala, a Papírsárkány nem olyan rég jelent meg, ami kapott egy csodálatos klipet is.

Nemrég Magdi a Mercedes autógyártótól és a JP Autócentrumtól kapott ajándékba egy kisbuszt, hogy kicsivel könnyebb legyen a közlekedés. Az ilyen nagy ajándék után már csak akkor örül jobban az ember, ha valami olyat kap, ami teljesen szívből jön.

Mivel közeledik Magdi turnéja, így az énekesnő stábja is készenlétbe helyezte magát, akik mindenben segítik. A hármas ikrek egy különleges ajándékot kaptak, hogy érezzék, már ők is a csapat tagjai.

Magdi anno elmondta a nyilatkozatában, hogy néha nehéz három kisbabával boldogulni, de a családra mindig számíthat, és ahogy látni lehet a barátokra is. A rajongók közben már nagyon várják az énekesnő visszatérését, ami július elején lesz Budapesten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás