promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem a népnek kell bizonygatni az igazam” - Fakadt ki G.w.M exe
Borítókép:  RTL Klub/Fókusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Melanie nem akarja a nyilvánosság előtt bizonygatni az igazát.

G.w.M és Kulcsár Edina még az évelején jelentették be a kapcsolatukat. Mindketten válnak éppen, de a rapper és korábbi szerelme között nagyon elfajult a vita. Most már a bíróságtól várják, hogy igazságot tegyen köztük, de addig is megy a nyilvános adok-kapok, amiből bár Nagy Melanie szeretne kimaradni, de G.w.M szörnyű dolgokat mondott róla korábban, amiket nem tud szó nélkül hagyni.

„Amikor kirobbant ez az egész, és szembesültem azzal, hogy a volt párom külön úton szeretné folytatni az életét, akkor jöttem rá, hogy nekem azonnal munkát kell találnom. Az anyagi nyomás nagyon erős, és két pici gyerekkel ez a legaggasztóbb. Korábban is egyedül vittem a háztartást és a gyerekeket, de mivel közben dolgozni kezdtem, egyensúlyozni kell a feladatok között. A munkám vagy a háztartással kapcsolatos dolgok nagy részét igyekszem éjszaka elvégezni, hogy a gyerekektől ne vegyek el időt. Emellett ami most igazán nehéz, az a megváltozott élethelyzet lelki része”

– mondta el először Nagy Melanie, hogy milyen érzés volt megtudnia, vége a kapcsolatának.

Majd hozzátette, hogy nem érzi úgy, bármit is bizonygatnia kellene a nyilvánosságnak, ő a családja és a gyerekei felé szeretne őszinte lenni.

„Én azon az állásponton vagyok, hogy nem a népnek kell bizonygatni az igazam, hanem a bíróságon fogom ezt megtenni. Ezek után jöjjön bármilyen döntés, azt elfogadom. Egyébként ez annyira kellemetlen dolog, mert a szívem szerint beszélnék róla, de az eszem mást mond. Anyaként, nőként mégiscsak van ennek a szituációnak egy üzenete, amit vállalnék akkor is, ha nem egyedülálló anya lennék: a gyerekeknek igenis szüksége van anyukára és apukára, bármilyen élethelyzet is legyen. Teljes mértékben el kell utasítanom azt, hogy én bármilyen mértékben is akadályoznám az apukát abban, hogy a gyerekekkel legyen. Még az időbeosztására, életritmusára is tekintettel vagyok.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás