promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kötőtűt, sószórót és vécékefét is távolítottak el brit fenekekből tavaly
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elkészült a szigetországi Nemzeti Egészségügyi Szolgálat kínos statisztikája.

A britek mindenről készítenek statisztikákat, így természetesen arról is, hogy a kórházakban milyen idegen tárgyakat találtak már az óvatlan páciensek fenekeiben. Az indokokat is érdemes lenne megtudni, de a jelentések ezekre többnyire nem térnek ki.

A legérdekesebb dolgok közé tartozik a sószóró, a hagyma és a vécékefe – bár ezek közül talán csak a legutóbbi szaladhat fel szándéktalanul az ember hátsó fertályán. Aggasztó ugyanakkor, hogy a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) adatai szerint az utóbbi években megduplázódtak a hasonló esetek a szigetországban.

Az éles emelkedés talán annak tulajdonítható, hogy a globális koronavírus-járvány idején az emberek a megszokottnál többet és hosszabb ideig tartózkodtak otthon. Nem kell azért túlságosan nagy ugrásra gondolni, mindössze arról van szó, hogy a 2016-ban rögzített 78 esetszám tavaly 184-re növekedett.

Mondhatni, ahány páciens, annyiféle idegen tárgy, hiszen a felsoroltak mellett találtak már például porszívó-alkatrészt is végbélben – ilyenkor pedig nehéz nem arra gondolni, hogy a pórul járt személyek alighanem szexuális indíttatású kíváncsiságból próbálkoznak meg az efféle objektumok felhelyezésével.

Az orvosok listáján szegbelövőből származó szög, füldugó és gyűrű is szerepel, akárcsak drog, üvegpalack és kötőtű, de fémrúd, répa, sőt nyakpánt is színesíti az NHS felsorolását. A páciensek általában azzal a magyarázattal szolgálnak, hogy meztelenül beleültek a szóban forgó tárgyakba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás