promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus sokat nőiesedett, szexi kobaltkék ruháját szinte átdöfik a mellbimbói
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vadóc énekesnő egy chilei fellépésen őrjítette meg a közönséget.

Miley Cyrus csinos és gyönyörű, bár a gyakran rövidre vágatott haj, és a magára vett rosszlányos viselkedés alighanem sok férfit elriaszt attól, hogy fenntartások nélkül csodálja őt. A 29 éves énekesnő ezt valószínűleg maga is tudhatja, hiszen alkalmanként elképesztő változásokon megy keresztül.

Most például kifejezetten sokat nőcisedett azzal, hogy a szőke tincseit hosszabbra hagyta, és egy olyan feszes kobaltkék ruhába bújt, amelyet szinte átdöftek a mellbimbói. Mivel a cucc tökéletesen simult rá, ismét nyilvánvalóvá vált, milyen tökéletes teste van a vadóc sztárnak.

Miley a chilei Lollapalooza zenei fesztiválon lépett fel, és adott meglehetősen hosszú koncertet a rajongóinak. Ezen viselte a fent leírt ruhát is, és persze a szokásos kihívó, magamutogató tánca sem maradhatott el, amellyel még inkább feltüzelte közönségét.

„Akár imádja, akár gyűlöli valaki, azt el kell ismerni, hogy az énekhangja messze veri a többségét, főleg Lady Gagáét és Katy Perryét.”

„Miley mindig fantasztikusan néz ki, amikor ruha van rajta!”

„Őszintén szólva, ez sokkal klasszabb ruha, mint amiket viselni szokott.”

– ismerték el a hozzászólók a Daily Mail brit lap oldalán is. Az énekesnő egyébként éppen a közelmúltban talált újra párra, a szintén zenész Maxx Morandóval jött össze, aki nála öt évvel fiatalabb.

Úgy tűnik, Miley a tejfölösszájú pasikra bukik, mert nemrég szakított a 25 éves ausztrál popénekessel, Cody Simpsonnal. Állítása szerint továbbra is barátok maradtak, míg Maxx Morandóval egyelőre csak „kóstolgatják” egymást, és fogalmuk sincs, hogy lesz-e tartós kapcsolat a dologból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás