promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hilton teljesen meztelenül jelent meg a világ egyik leghíresebb eseményén, és még videó is készült róla?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő ruhakölteményben parádézott a sztár.

A korábban rengeteg botrányos megjelenéséről, sőt, intim videóiról elhíresült Paris Hilton elmúlt 40 éves, és úgy tűnik, hogy mostantól minden energiájával a férjére, Carter Raumra, és családjára fog koncentrálni. A leánykérés is elképesztő hírcunamit generált az interneten, ugyanis később kiderült, hogy Raum nem egy szokványos gyűrűvel kérte meg kedves kezét, hanem az alkalomhoz a világ egyik legkülönlegesebb és legdrágább gyűrűjét választotta, amelyet Jean Dousset tervezett, és körülbelül 2 millió dollárt kóstált. Ez körülbelül 680 millió forint.

Paris Hilton pedig az elmúlt években nagyon belevetette magát a munkába, a rendkívül híres Quay-szemüveg reklámarca lett, ezzel pedig egy igazi trendgenerátorrá lépett elő.

Ennek ellenére Paris Hilton még mindig nagyon meg tudja lepni a nyilvánosságot egy-egy ruhakölteményével, most például a Grammy-gálán jelent meg egy pucérruhában, amelyről rövid időn belül a Youtube-ra is felkerült egy videó. A pucrérruhák amúgy egyre divatosabbak, a ruhák úgy vanna ktervezve, hogy éppen csak ott takarjanak, ahol feltétlen szükségesek, és egy csomó helyen csak homályosítanak inkább úgy, hogy a viselője a szexiség maximumán érezhesse magát.

Létezik olyn pucérruha is, amely alá nem is lehet bugyit venni.

A pucérruha-divatról korábban Ella Steohenson esküvőiruha-tervező úgy nyilatkozott, hogy a felfutása azért következett be, mivel msotanában a "pozitív testkép" korszakát éljük, a nők pedig magabiztosabbak és bátrabbak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás