promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley anyaszült meztelenül ünnepelte az 55. születésnapját
Borítókép:  Elizabeth Hurley / ANGELA WEISS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bájkeverő színésznője, Elizabeth Hurley megmutatta, hogy a kor az csak egy semmitmondó szám, hiszen 55 évesen is egy elképesztően szexi képpel emlékezett meg a születésnapjáról.

Elizabeth Hurley jó pár vígjátékból is ismerős lehet a közönség számára, hiszen látható volt a Pereld a nőt!, A bájkeverő, és többek között a Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke című kultuszfilmben is. A gyönyörű színésznő igaz, hogy mostanában nem szerepelt nagyobb alkotásokban, de ettől függetlenül még mindig tud érdekességgel szolgálni a rajongói számára – most például elég csábító módon ünnepelte a születésnapját.

„Boldog szülinapot nekem! Ez az ötödik szülinap a kis körömben, amit a karantén alatt ünnepeltünk meg – beleérte édesanyám 80., és a fiam 18. szülinapját. Hálás vagyok a boldogságomért, az egészségemért, és azért, mert nekem van a legjobb családom, és a legjobb barátaim. Reméljük, egy napon újraindul az igazi élet”

– írta Elizabeth Hurley a pikáns fotójához, amin anyaszült meztelenül, egy habos fürdőkádban pózol. Rengetegen mondták, hogy a sztár simán letagadhatna több évtizedet is a korából, és sokan kíváncsiak a szépségének titkára. Még az is lehet, hogy pontosan a fent említett szerető család, és a támogató barátok okozzák a színésznő meghökkentően fiatalos kinézetét, de egyedül az biztos, hogy lenyűgözően néz ki.

Itt lehet megtekinteni Elizabeth Hurley szexi képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás