promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi pici hófehér bugyija és izmos hasa kipörgette a magyar Instagramot - brutálszexi fotó
Borítókép:  TV2 Sztárban Sztár 4 évad sajtótájékoztató a Mystery Hotelben/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi nagyon szexi képet posztolt.

A Dancing with The Stars győztesének, Tóth Andinak az Instagram-ra feltöltött posztjai rengeteg hozzászólást és egyéb interakciót generálnak a közösségi oldalon, az énekesnőt imádják a rajongói, akik azonban néha szóvá is teszik a dolgait, amelyek nem tetszenek nekik. Korábban a TV2 táncos vetélkedőjében, a Dancing with the Starsban partnerével, Andrei Mangrával való kapcsolata foglalkoztatta fél Magyarországot.

Ám a fiatalok mindig  tisztázták a kapcsolatukat, hogy csak nagyon mély barátság van kettőjük között.

Tóth Andi nemrégiben pedig kapott egy elképesztően gyönyörű szponzorautót, amely nagyon illik a személyiségéhez. A szeretett jármű később bekerült az egyik klipjébe is. Pár napja pedig olyan képet posztolt a Mustangjával, amelyen a rajongók kiszúrtak valamit, egy feltűnő a karcolást a gyönyörű autón. Az észrevétel is rengeteg hozzászólást generált a közösségi térben.

A gyönyörű énekesnő most egy elképesztően szexi és bevállalós képet tett fel az internetre, amelyen egy hófehér bugyiban van a képen, illetve izmos hasát is megmutatta a rajongóinak, amely rövid idő alatt rengeteg lájkot zsebelt be. Korábban egy Isnta Storyban szexizett Tóth Andi, ezt pedig IDE kattintva nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás