promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen parti Rubint Réka módra? Azért ehhez Schobert Norbi feleségének is volt néhány szava – videó
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka megvédte a balatonfüredi Alakreform tábor résztvevőit.

Akik követik Rubint Rékát, azok tudják, hogy rendszeresen szokott úgynevezett Alakreform táborokat tartani. Nem rég Balatonfüreden is volt egy, ahol Schobert Norbi felesége egy farsangi bulit is összedobott a hotelben.

A tábornak 200 résztvevője volt, akik ráadásul jól is érezték magukat. A szállodában további 20 szobát másoknak adtak ki, ami bizony elég nagy feszültséget okozott.

A part tényleg nagy volt, mivel az este folyamán Csepregi Éva és Nótár Mary és fellépett. Rubint Réka úgy érzi, ezeket az embereket a szállodának kellett volna tájékoztatni, hogy egy ilyen nagyszabású rendezvény lesz ebben az időszakban.

A kommentelés közben elszabadult, és volt aki azt állította, hogy az Alakreform tábor résztvevői még meztelenkedtek is.

„Itt senki nem meztelenkedett, senki nem rohangált ordibálva a folyosón. Mert meg lehet nézni a kamerafelvételeket a szállodában. Semmi ilyen nem történt”

- nyilatkozta Rubint Réka a Fókusznak, aki szerint a biztosítékot az verte ki, hogy az embereknek szokatlan volt, hogy az emberek energiától kicsattanva ennyire jól tudják érezni magukat együtt.

Rubint Réka elmondta, hogy nem volt még olyan tábor, ahol lett volna farsangi parti, és eszméletlenül jól sikerült. A bulira az egész család elment - Schobert Norbi például rendőrnek öltözött, de a csendháborítási ügyben természetesen nem intézkedett.

Norbi felesége nem esik még egyszer ilyen hibába, és legközelebb az egész szállodát elfoglalják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás