promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rekordot döntött Schobert Lara – ezek a legszexibb fotói az utóbbi időkből
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan hihetetlennek fogják tartani, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka lánya elégedetlen az alakjával.

A Schobert család az év elején elmenekült kicsit a hideg elől, és Seychelle-szigeteken töltődtek fel. Rubint Réka persze közben dolgozott, mivel itt rendezték meg az alakreform-tábort.

Közben Schobert Norbiék lánya is egyre jobban reflektorfénybe kerül. Tavaly októberben lett 18 éves, és ha úgy tartja kedve, ő is meg szokta mutatni az alakját Instagramon.

Anno Rubint Réka ki is jelentette, hogy a lánya nem megnagyobbítatta a mellét, (mert ez a pletyka kelt szárnyra valamiért interneten) hanem egyszerűen eltelt az idő, a kislányból pedig nagylány lett.

„Anyukám testalkatát örökölte, vékony lábak, dús keblek. Szerencsés alkat és közben ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 18 éves lett, felnőtt nő vált belőle”

- nyilatkozta Lara édesanyja.

Schobert Lara nem rég szép kerek rekordot hozott össze az Instagramon, mivel elérte a 200 ezer követőt. Ez bizony jó hír, mivel az influenszerkedéssel is foglalkozik.

Múltkor belement egy kis kérdezz-felelekbe, amiben elárulta, hogy később szeretne tetkót, és hogy jelenleg elégedetlen a testével, de már dolgozik rajta. Pedig az önbizalmának az egekben kellene lennie, mivel folyamatosan kapja a bókokat és a dicséreteket a követőitől.

Gratulálunk neki, hogy elérte a 200 ezres tábort, és pont ezért össze is szedtük nektek a legdögösebb fotóit az utóbbi időkből.

Larára még vár a szerelem, és elárulta, hogy nem várja el, hogy a jövendőbeli barátja hasonlóan álljon a sporthoz, mint ő, de azért ne éljen egészségtelen életet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás