promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Semmi szégyellnivalóm nincs” - Rubint Réka reagált a botrányra és a gusztustalan vádakra
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Rékáék állítólag vállalhatatlanul viselkedtek egy szállodában, a fitneszedző most tiszta vizet öntött a pohárba.

Nemrég rendezték meg Balatonfüred egyik legfelkapottabb szállodájában az Alakreform tábort, amire nagyjából 200 fő volt hivatalos. Rubint Réka edzései után este a felhőtlen bulizásé volt a főszerep, és láthatóan nagyon jól érezték magukat a résztvevők, illetve a Schobert család is, akik ráadásul még Csepregi Éva és Nótár Mary előadását is élvezhették – de úgy tűnik, hogy a hotel többi vendégének szinte pokollá tették a pihenését, ami nem volt olcsó.

„A társaság undorítóan viselkedett, zajongott, üvöltözött, tönkretette az estét, amelyért egy vagyont fizettem. Amikor ezt szóvá tettem a fizetésnél, csak makogtak... A tábor résztvevőit és a szervező házaspárt nem minősíteném, megtették ezt maguk”

írta az egyik vendég.

Rubint Rékáék társaságában állítólag az is előfordult, hogy meztelenül rohangáltak a hotel folyosóján, így hatalmas botrány kerekedett a dologból, aminek az lett a következménye, hogy a szálloda a közösségi oldalán írt az „elfajult” estéről, és arról, hogy többé már nem lesz ehhez hasonló rendezvény náluk – így közös megegyezés alapján az Alakreform események többé nem kerülnek ott megrendezésre.

Rubint Réka így reagált a nagy port kavaró esetre:

„Nyolcadik alkalommal voltunk ebben a szállodában, és mint mindig, most is nagy buli volt. Minden ilyen rendezvény nagy hangzavarral jár. A hotelnek ezt tudnia kellett volna és tájékoztatni a többi vendéget, hogy 200 fős rendezvény lesz a szállodájukban. Nekem semmi szégyellnivalóm nincs, nem hibáztam. Teljesítettem, amit vállaltam, odavittem 200 embert, akik nem kevés pénzt hagytak ott. A szállóvendégeknek még azt is megengedtük, hogy a bulira ingyen bejöjjenek, és élvezhessék sztár­fellépőink, Csepregi Éva és Nótár Mary előadását. Arról­ nem tehetek, hogy a hotel vezetősége nem tud az ilyen rendezvényeknek el­k­ü­lönített helyet biztosítani és előre tájékoztatni a táboron kívüli vendégeket. Sajnálom, ha bárki pihenését elrontottuk, de tanultam az esetből, legközelebb csak olyan helyre megyünk, ahol az egész szállodát mi vesszük ki.”

Íme egy kis ízelítő Rubint Rékáék bulizásából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás