promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aurelio a börtönbe vonulását parádésra tervezi - Berki-stílusú attrakcióra számíthatunk
Borítókép:  YouTube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori valóságshow szereplő egy meglepetéssel készül a börtönbe vonulását illetően.

VV Aurelio-t 3 év és 5 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték miután emberrablás és drogokkal kapcsolatos ügyei miatt bírósági eljárás indult ellene. Most pedig elérkezett az ideje, hogy elbúcsúzzon a külvilágtól, hiszen hamarosan bevonul a hűvösre. Annak ellenére, hogy megterhelő érzelmi állapotokat élt át a börtöntől való félelem kapcsán, az egykori valóságshow szereplő úgy döntött, utolsó szabadlábon töltött pillanatait szeretné megosztani a nyilvánossággal.

„Szeretném egy internetes élő közvetítésben bejelenteni, hogy mikor vonulok börtönbe és ennek kapcsán egy meglepetéssel is készülök... A szabadlábon töltött utolsó egy órámat szeretném streamelni, hogy akik támogatni szeretnének, velem tudjanak lenni... Sok ember van mellettem a mai napig, akik segítenek. Szeretném, hogy akik akarnak, tudjanak nekem energiát küldeni”

- nyilatkozta Aurelio. 

[[cikk1]]

Azt is hozzátette, hogy az élő közvetítés nem ingyenes lesz: pénzért cserébe lehet majd becsatlakozni az adásba. Vajon Berki Krisztián ihlette a tervét? Egy ilyen típusú élőadást legutóbb Berkiék vezényeltek le, amikor felesége, Mazsi szülését osztották meg a közönséggel. Egyes források szerint akkor az óriási botrány ellenére Berki Krisztiánék háromszáz millió forintot is kaszálhattak az adással. 

De nem csak ez az egyetlen elképzelése Aurelio-nak: tervei közt szerepel egy önéletrajzi könyv megalkotása is a rácsok mögött, ami reményei szerint olyan sikert fog aratni, hogy még filmet is forgatnak majd belőle a jövőben.

Aurelio gondolatait a bűncselekményekkel kapcsolatban itt tekintheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás