promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Kelemen Anna olyan durva képet rakott ki, hogy cenzúrázni kellett
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Annának mindenkit sikerült feltüzelnie mindössze egyetlen fotóval.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna mindig érdekes posztokkal jelentkezik az Instagramján, hiszen általában elénk tárja a tökéletes testét, miközben leírja a mélyenszántó gondolatait is. Annácska nemrég hatalmas hírt jelentett be, ugyanis elindította a saját OnlyFans oldalát, így a hódolói egy kis pénzért cserébe ismét kicsit közelebb kerülhetnek hozzá pár pikáns felvételnek köszönhetően.

Amióta elindult a fent említett OnlyFans oldal, Kelemen Anna azóta még a szokásosnál is aktívabb, és szinte naponta jelentkezik forró képekkel – most például félmeztelenül pózolt, de kénytelen volt egy fehér tollal kitakarni a hatalmas melleit, nehogy letiltsa őt az Instagram.

Annácska rajongói biztos, hogy nagyon örülnek ennek az új oldalnak, hiszen az egykori felnőtt filmes hiába bizonyítja rendszeresen, hogy az előítéletekkel ellentétben ő egy okos, értelmes ember, a legtöbben még mindig leginkább a villantásai miatt kíváncsiak rá – szóval ezek alapján jól tette, hogy végre OnlyFans modellnek állt, és kiszolgálja a kiéhezett közönség igényeit.

Itt lehet megnézni Kelemen Anna szexi képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás