promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger zabigyereke elárulta, miért nem akarja használni az apja nevét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joseph Baena is színészi pályára lépett, de esze ágában sincs felvenni az édesapja, Arnold Schwarzenegger nevét.

2011-ben bombaként robbant a hír, hogy Arnold Schwarzenegger még évekkel korábban megcsalta a feleségét a házvezetőnővel, akivel ráadásul egy közös gyerekük is született Joseph Baena néven. A világsztár felesége jött rá a dologra, mikor észrevette, hogy egyre jobban kezd Arnie-ra hasonlítani a nekik dolgozó nő kisfia, majd végleg kiderült az igazság egy szembesítés során – akkora botrány lett ebből, amit már nem tudott túlélni Arnold Schwarzenegger házassága.

Joseph Baena már 24 éves, és kifejezetten jó kapcsolatot ápol az édesapjával, akire ráadásul elképesztően hasonlít. Sőt, érdekes módon a nyomdokaiba is lépett, ugyanis ő is testépítő lett, majd a színészi pályát választotta és jelenleg is három filmje vár bemutatásra – viszont hiába hangzik jól Hollywoodban, akkor sem használja a Schwarzenegger nevet, és azt is elárulta, hogy miért:

„Már van egy vezetéknevem. Nincs gondom a vezetéknevemmel. Szeretem a vezetéknevem”.

A fiatal színészpalánta azt is elmondta, hogy inspirálja őt, hogy Arnold Schwarzenegger a semmiből építette fel magát, így ő is megpróbálkozik ezzel – vagyis nem veszi fel az édesapja vezetéknevét csupán azért, hogy több munkát kapjon vagy máshogy kezeljék őt és kivételezzenek vele, ez pedig kifejezetten dicséretes.

Itt lehet megnézni egy interjút, amit Sylvester Stallone lányai készítettek Joseph Baenával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás