promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolgot tett a Chanel - Lovat vitt a divatbemutatójára
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Párizsban mutatta be legújabb darabjait a márka, amikor Albert monacói herceg unokahúga lóháton haladt végig a kifutón. 

Leesett a franciák álla, amikor megérkezett Charlotte Casiraghi a divatbemutatóra, aki maga is versenyszerűen lovagol, egészen pontosan díjugrató. Számos előkelő vendég volt tanúja a nem mindennapi jelenetnek, köztük Margot Robbie, Pharrell Williams és a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour.

Flitteres Chanel-kabátot és fekete sisakot viselő Casiraghi lóháton bukkant fel, és végigügetett a kifutón, majd vágtában távozott.

Casiraghi, aki egyben a hollywoodi ikon, Grace Kelly unokája is, 2020-ban lett a Chanel márkanagykövete, korábban pedig modellkedett is. Filmgyártó céget is alapított, és magazinoknak is ír. Több mint egy évtizede versenyzik díjugratóként, részt vett a sportág világbajnokságán is, és aktívan helyt áll a lovassportban otthonában, Monacóban.

Ebben a szezonban Casiraghi segített a kollekció témáinak kidolgozásában. A performansz alatt Virginie Viard által tervezett ruhákat viselte, aki együttműködött Xavier Veilhan művésszel.

„Szeretem a sportot, és vicces belegondolni, hogy a Chanel olyan dolog, amit golfozáshoz vagy lovagláshoz is viselhetsz”

– osztotta meg Veilhan.

A többi felvonultatott ruha azért éles ellentétben állt a lovagló hercegnő viseletével, amiket nem volna kényelmes hasonló szituációkban hordani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás