promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Gréta kikelt magából - meggondolatlan dolgot csinált
Borítókép:  YouTube.com/grétahorváth (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Gréta indulatai elszabadultak, ezért olyat csinált Meggyes Dávid ruháival, amit lehet nem kellett volna.​

Horváth Gréta pár hete tudatta közösségi oldalán követőivel, hogy férje, Meggyes Dávid, elválik tőle. Először nem tudtuk, hogy milyen okból döntött így Dávid, aztán nem sokkal később kiderült, hogy nagy valószínűséggel más felé húz már a szíve. A források Stana Alexandrára, a Dancing with the Stars táncosára mutatnak gyanakodva, aki azóta sem nyilatkozott az álláspontjáról. 

Vele ellentétben Meggyes Dávid már kitálalt: bevallotta félrelépését és felvállalta tetteit.

Elmondása szerint a legtöbb férfi hazudna ilyen szituációban, ő viszont másképpen cselekedett, mert tiszteli Grétát: a szemébe nézett és tisztázta magát. Láthatóan Gréta azonban nem tud túljutni a történteken, hiszen egy ismerőse elmondása szerint indulatos dolgot követett el.

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit, bár ezzel nem büszkélkedik.

Aztán az is kiderült, hogy nem csak a ruhák égtek a tűzben.

„Óriási balhé volt, elszabadultak az indulatok, Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magán, tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet… Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak. Vagyis csak voltak”

- mesélte az ismerős, aki a nevét nem szerette volna nyilvánosan vállalni.

Korábban Horváth Gréta már azt is elárulta, hogy férje több lánynál is bepróbálkozott házasságuk alatt, mint utólag kiderült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás