promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi különleges fotóval jelentkezett, amit máris több ezer ember kedvelt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi képe sok ember szívét megmelengette, hiszen ritkán láthatjuk őt így.

Tóth Gabi az előző évben számtalan botrányba keveredett az egyesek szerint hirtelen jött stílusváltása miatt, hiszen nem mindenki tartotta őszintének az énekesnő részéről, hogy ennyire felvette a „magyaros” megjelenést. Rengeteg támadást kapott a hazai motívumokkal telezsúfolt klipjei miatt, de ettől függetlenül mindegyik zenéje hatalmas siker lett, ő pedig láthatóan megpróbál inkább a pozitív üzenetekre koncentrálni, hiszen azokból is van bőven.

Tóth Gabi most egy 30 évvel ezelőtti fotót mutatott magáról, ráadásul közben elárulta azt is, hogy nem akárki volt annak idején a fodrásza.

„Köszönöm a fodrászomnak, édesapámnak ezt a divatos frizurát 1992-ben és édesanyámnak a stylingot. Na jó, azért Hannika rám is hasonlít most, hogy látom magamról ezt a képet. nektek mi volt gyermekkorotok kedvenc ruhadarabja? Nekem a piros hózentróger”

– írta Tóth Gabi.

A visszajelzések alapján sokan szinte elolvadtak a pici Tóth Gabi látványától, ami teljesen érthető, hiszen nagyon cuki kislány volt, aki három évtizeddel ezelőtt talpig vörösben tette boldogabbá a szerető szülei életét – ma pedig már saját kislányát, Hannarózát véli felfedezni a saját gyermekkori képén, ezzel is bizonyítva magának azt, hogy mennyire hasonlítanak.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi posztját, amit máris több ezer ember kedvelt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás