promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Varga Irén karácsonyi ajándéka, amit mindenkinek látnia kell – klip
Borítókép:  YouTube.com/mahianaroszallo (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mahiana Roszallo, azaz Varga Irén karácsonykor sem pihen, ilyenkor is új zenével lepi meg a rajongóit.

Varga Irén, vagyis művésznevén Mahiana Roszallo a különleges személyiségének, zenéinek és videóklipjeinek köszönhetően vált híressé, amelyekben igencsak érdekes megjelenéssel közvetíti az egyedülálló stílusát, amivel már több millió embert meghódított. 

A nagy magyar YouTube sztár hatalmas meglepetéssel készült karácsonyra, aminek hírét már előre be is harangozta, egy nappal szenteste előtt, hogy minden rajongója izgatottan várja a nagy napot.

Megérkezett a „KICSIKÉM” című sláger, ami tökéletes karácsonyi ajándék azoknak, akik imádják Varga Irént és azt, amit ő a zenéivel és az egész lényével képvisel – hiszen az új alkotás is hozza a tőle megszokott minőséget.

Varga Irén már pár nappal ezelőtt megmutatta egy sokat sejtető képen, hogy Lara Croftként, illetve pontosabban egy nindzsaként szerepel az új dalhoz készült klipben: „Nidza leszek új dalba vilâgitos ba lent hiii” – legalábbis erre lehet következtetni ebből az üzenetből, amit a közönségnek szánt.

A „KICSIKÉM”-ben is rendesen odateszi magát Varga Irén, hiszen még Selena Gomezt és Justin Biebert is szinte a pályára szólítja játszani – de az biztos, hogy ő nyerne, ugyanis amit ő csinál, az egészen páratlan.

Itt lehet meghallgatni Varga Irénke, azaz Mahiana Roszallo legújabb zenéjét, a „KICSKÉM”-et:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás