promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Irénke kenterbe verte a magyar zeneipar krémjét! - Videó
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erre senki nem fogadott volna nagyobb összegben, de megtörtént az, ami csak egy párhuzamos dimenzióban történhetett volna meg. Az énekes csoda, a TikTok sztár megcsinálta.

2 perc 42 másodperc, ennyit vesz el az ember életéből, ha végig nézi Varga Irén első hivatalos klipjét, amely nemes egyszerűséggel a Kisapám címre hallgat. Mély mondanivalót senki ne keressen benne, szürreális a dolog, egyelőre mi is csak emésszük.

A refrén egyszerűen szenzációs, Karinthy is megirigyelné.

„Kisapám kisapám gyere mond mi a baj kisapám

A bulám a bulám, látom nézed a bulám

Kettőt jobbra egyet balra így jön ki a kör

lá lá lá  ez a nő soha meg nem tör”

Ám az vitathatatlan, hogy a művésznő odatette magát. Amikor ezt a cikket írtuk, akkor már több mint 714 ezer megtekintésnél járt, ami egy nap után hatalmas eredmény. Ekkora nézettséget a legnagyobb videómegosztón tényleg csak a legnagyobbak tudnak produkálni. Tóth Gabi, Az én szívem című dala, amely 2 napja van fent a Youtube-on, még csak 537 ezernél jár.

Forrás: Youtube/Varga Irén-Kisapám

Ha mi nem is értékeljük annyira ezt a szerzeményt, Irénke masszív rajongótábort tudhat maga mögött, igaz, azért vannak humorosra vett beszólások is. Csak pár dicsérő komment a több ezerből.

„Esküszöm Ariana Grande számra nem vártam még így mint erre”

„Nadehát bakker!!!!  Mégis megcsinálta!!  Az első saját produkció!!!  És eredeti öniróniával teli!!!  Hát ezt  belájkoltam  :D nőttél a szememben Irénkénk!”

„Ha jobban belegondolok,több őszinteség van ebben,mint Tóth Gabi legutóbbi mélymagyarkodós klipjében”

„Eskuszom annyira nem rossz, sőt szerintem Iréntől ez még jó is. Csak így tovább”

És még sokáig sorolhatnánk. Azért valljuk be, az autotune csodákra képes. Na de most, hogy mindenkit felcsigáztunk, íme a produkció:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás