promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Irénke bekeményített – Egymásnak estek a trash-celebek!
Borítókép:  Középsuli.hu & TikTok
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Irén, Pikács Violetta, Loca Pantera. Ki ne ismerné a magyar tehetségkutatók, és a YouTube-világának legmélyebb bugyrait?! Ezek az „énekesnők" a tehetség hiányát jókora egóval és duzzadó optimizmussal próbálják elfedni és természetesen elképesztően vicces momentumokkal. 

Most sem volt másképp, hiszen a legnagyobb videómegosztón belefutottunk egy igencsak érdekes videóba, ahol Varga Irénke egy bizonyos „Preifer Tomit" emleget. Rögtön utána néztünk ki is lehet ez a bizonyos férfiú és meg is találtuk a valós személyt, Pfeifer Tamást, aki egy bátaszéki feltörekvő énekes, de mielőtt tovább mennénk, mutatjuk Irénke videóját.

Tamásnak egyébként valóban jelent már meg pár szerezménye a YouTube-on, sőt pont a mai napon került fel a könnyed hangvételű karácsonyi dala is.

[[vid1]] 

Mivel az énekesnő videóját nem tudtuk hova tenni, és válaszokat akartunk, megkerestük Pfeifer Tomit, hogy megtudjuk, mivel érdemelte ki hazánk trash-celeb királynőjének haragját. 

„Való igaz a hír, ismerjük egymást Varga Irénkével, ahogy a Pikács Violettával is. Többször hívott engem Irénke a Nyugatihoz énekelni, amire én közöltem, hogy örömmel párbajozom vele, de nem egy pályaudvar előtt! Nem az a megfelelő hely egy énekversenyre. Most meg azt terjeszti, hogy én 150 ezret ajánlottam neki, csak lépjen fel velem, meg, hogy én akarok az Ő hátán felkapaszkodni. Én sem vagyok profi, de vannak már elérhető dalaim a Youtube-on, amiből kiderül kinek van hangja és kinek nincs. Ezt mindenki hallhatja. Nem értem a videókban miért támad engem, fenyeget, fel akar jelenteni. Azt mondja én nem szállok le róla, közben én szerepelek szinte minden videójában. Fél éve nem hagy békén engem. Közben én csak szeretném az embereknek bebizonyítani, hogy jól énekelek és szép dalaim vannak"

– nyilatkozta Tomi oldalunknak.   

Most pedig jöjjön az, aminek jönnie kell. Úgy fair, ha nem csak Tamás dalát osztjuk meg, hanem Irénke örökzöld feldolgozását is. 

[[vid2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás