promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bizarr ügybe keveredett Tom Cruise, miután provokálta őt egy újságíró
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy brit újságírónak sikerült kiprovokálnia, hogy idén ő részesüljön Tom Cruise karácsonyi szokásának előnyeiből - duplán megkapta, amit kért, de cserébe furcsa ígéretet tett.​

Karácsony környékén mindenkiből előbújik az adakozó szellem - ez Tom Cruise személyénél sincsen másképpen. A híres színész pár éve érdekes ünnepi szokást alakított ki magának: két kókuszos fehércsokis tortát küld el a szűk baráti körében lévőknek, mint Jimmy Fallon, Kirsten Dunst, Henry Cavill vagy Graham Norton. 

Erre kapta fel a fejét Stuart Heritage, a Guardian újságírója, aki irigyelte a megajándékozottakat, így elhatározta, hogy ő is kiharcolja magának a jutalmat. 

Módszerének a provokálást választotta, így először vicces, szurkálódó cikkekben utalt Tom Cruise bevált szokására. Írásaiban úgy fogalmazott, hogy egyszer reméli ő is felkerül azon hírességek listájára, akiket megajándékoz a színész. 

Aztán történt egyszer, hogy Tom Cruise beszámolt korai színészi karrierjének élményeiről: egyszer három napig csak csokoládétortát evett, amit végül ki is adott magából. Stuart nem bírta ki, hogy ne reagáljon a megosztott sztorira: 

„Nem ijedek meg Tom Cruise-tól. Meg tudok mászni egy felhőkarcolót? Nem. Tudok motorozni? Nem. Tudok futni úgy, hogy akár a meggyőződés leghalványabb jelét mutassam? Nem. De tudok-e tortát enni? Abban rohadtul biztos lehetsz, hogy tudok tortát enni. Szegény kicsi Tom Cruise nem bírta három napnál tovább. Én viszont akár hat napon át is tudok szemrebbenés nélkül tortát enni. Akár ágyban is, vagy a vécén ülve. Bármikor lenyomom Tom Cruise-t tortaevésben.”

Azonban itt nem állt meg az újságíró: kihívást intézett Tomnak, miszerint ha nem csak egy, de két tortát küld neki, akkor egy ültő helyében fogyasztja majd el azokat a wc-n Instagram élő közvetítésben. 

Arra talán ő sem számított, hogy a színész elfogadja a felhívást keringőre, ugyanis végül megérkezett tőle a két torta magángéppel. Stuart köszönetét így intézte végül Tom Cruise-nak:

„Szóval, köszi, Tom Cruise, a nagylelkűséged tényleg, nem ismer határokat. Kérlek, higgy nekem, hogy fogom ezt a két csodálatos ajándékot, beviszem a vécére és addig eszem őket, amíg le nem hányom magam. Ez tűnik az egyetlen útnak, ahogy elkezdhetem törleszteni a nagylelkűségedet. Boldog karácsonyt!”

Az pedig majd csak később derül ki, hogy valóban lesz-e élő közvetítés, de minden bizonnyal hallani fogunk róla, ha lesz.

Forrás: The Guardian

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás