promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi ezúttal így nyűgöz le minket: a divat egyik legnagyobb ikonja karolja át derekát – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A divatvilág egyik legnagyobb ikonjának oldalán jelent meg Palvin Barbi, a magyar szupermodell. 

A gyönyörű magyar szupermodell, Palvin Barbi már több világsztár mellett is feltűnt pár képen. Láthattuk már Leonardo DiCaprio, Lewis Hilton vagy Neymar társaságában is, akik büszkén pózoltak a fiatal szépséggel. 

Most a milánói Teatro alla Scala évadnyitó előadásán Giorgio Armani tartotta kezét egy fotó erejére.

Az Armani Beauty vezetője nem titkolja, hogy az egyik legnagyobb csodálója Palvin Barbinak, akit már több éve foglalkoztat csapatában. 

A 87 éves olasz tervező kora ellenére még mindig zsebel be rangos elismeréseket páratlan munkájáért. Az elmúlt napokban például Sergio Mattarella elnök személyesen nyújtotta át neki az olasz Lovagi Nagykeresztet, aminek örömére Armani ünnepséget rendezett a Scala évadnyitó előadásán - ide kísérte el őt Parvin Barbi is.

A világhírű divatlegenda több képet is feltöltött közösségi oldalára az elbűvölő eseményről, melyeken jól látszik, hogy Barbi milyen közel áll szívéhez, hiszen őt érte a megtiszteltetés, hogy elsőként szerepel a megosztásban. 

Kép: Profimedia

A további képeken feltűnik még Dylan Sprouse is, Palvin Barbi párja, ahogyan a varázslatos milánói operaházban karolja a szupermodellt - láthatjuk ezt is Giorgio Armani Instagram posztjában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás