promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldurvult A Nagy Ő, Tóth Dávid egyszerre nyolc lányt tapizott és csókolt
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ötödik résznek is megvolt a nagy nyertese, de még korai lenne eredményt hirdetni.

Az összes villalakó lány megijedt, amikor A Nagy Ő, Tóth Dávid két új lányt csábított a villába. A szőke Cintia Székesi Fannit ütötte ki, míg a gazellatestű Laura azt a Dorkát váltotta, aki több esélyt is kapott a kajakostól, de mégsem tudta meggyőzni arról, hogy ő lenne számára az ideális társ.

„Büszkébb vagyok annál, hogy elköszönjek. Ha nem kellek, eljövök szó nélkül!”

– pufogott Dorka, aki még arra sem volt hajlandó, hogy legalább egy búcsúpuszit adjon Dávidnak. Na, de több is veszett Mohácsnál, a villalakók pedig a kissé kínos közjáték után inkább az új érkezőkre koncentráltak.

„Ilyen nagy a baj? Ennyire nem vagy biztos bennünk?”

– támadt Dávidnak a kérdéssel Fanni, lényegében a többiek nevében is. A 29 éves anyuka nem tudta leplezni, milyen rosszul érintette Cintia és Laura felbukkanása. Naná, hiszen nemrég még csókot váltott a kajakossal, most pedig új lányokkal kell megküzdenie, változtatnia kell a stratégiáján.

„A barna hajú lánytól, Laurától jobban kell tartani, mint a szöszitől, mert Dávidnak inkább ő az esete”

– vázolta fel a helyzetet Szandi, aki üde színfoltja a társaságnak, de annyi esélye van a végső győzelemre, mint póknak az erdőtűzben. Végül az egyre feszültebb helyzetet egy életvezetési tanácsadó bedobásával sikerült feloldani, aki érdekes játékot talált ki a lányok számára.

Dávid szemét bekötötték egy kendővel, a csajoknak pedig a kilétük felfedése nélkül kellett őt simogatásokkal, ölelésekkel, csókokkal elcsábítaniuk. Ebben a kissé pálya szélére került Annabella és az új kedvencnek tűnő Fanni voltak a legjobbak.

Olyannyira, hogy a végén „szétlövésre” is sor került közöttük, a kajakos így még hozzájutott némi extra enyelgéshez. Végül egyértelműen Annabella mellett döntött, és ezt akkor sem bánta meg, amikor levette a szemkötőjét.

„Kicsit az a megérzésem, hogy most túlságosan összemelegedtek”

– morgolódott Fanni, miközben az örömtől repeső Annabella quadozni ment Dáviddal, a motorozás végén pedig dézsafürdőben lazultak. Pezsgővel, eperrel, szőlővel, ahogy kell, és persze csókokkal, mert a lány nem hagyta ki az óriási ziccert.

Látszólag elvarázsolta Dávidot, de ennek a küzdelemnek egyelőre annyira bizonytalan a kimenetele, mint egy lóversenynek az alagútban. A hatodik részben a kajakos Laura után veti magát, ez pedig nem ígér sok jót a többieknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás