promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi lesz az Omegával? – Molnár György Elefánt válaszolt a nagy kérdésre
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kóbor János halálával sokakban merülhet fel a kérdés, hogy mi lesz így az Omega-együttessel.

Az Omega-együttes 2020 őszén veszítette el két tagját is Benkő László és Mihály Tamás személyében, most pedig a zenekar frontembere, Kóbor János hagyott itt minket.

Az együttes 2022-ben lesz 60 éves, amit egy jubileumi nagykoncert keretében akartak megünnepelni. Molnár György 'Elefánt' nemrég azt közölte, hogy annyira összetört a gyász súlya alatt, hogy úgy határozott, a jövő évi 60. jubileumi koncertjük után kilép az Omegából.

Most, hogy Mecky is meghalt, jogosan merülhet fel a rajongókban a kérdés, hogy mi lesz így az Omegával. Lesz-e még jubileumi nagykoncert, vagy az együttes végleg befejezi a zenélést? Az biztos, hogy egy korszak lezárult a zenekar életében.

Molnár György 'Elefántnak' is többször feltették már a nagy kérdést, hogy fél-e a haláltól, és ő olyan választ adott erre, amilyet csak egy legendás zenész adhat.

„A halálra nem lehet felkészülni, pedig tudjuk, hogy egyszer elérkezik az idő. Egy korszak lezárult, és nemcsak az Omegának, hanem a könnyűzenében is. Olykor felteszik nekem a kérdést, hogy félek-e a haláltól, de nem félek, mert a dalainkban tovább élünk, a zene erre is jó”

- nyilakozott a Bors-nak Elefánt, aki azt kívánta a jövő generáció zenészeinek, hogy készítsenek sok jó dalt, melyekben tovább élnek majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás