promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bugyivillantások, intim helyzetek: íme Dancing with the Stars legforróbb táncai egyenesen a műsor szülőhazájából, Amerikából - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma jön a magyar döntő, nézzük, hogy milyen forró pillanatokat tartogatott a tengerentúli show, a leghíresebb Dancing with The Stars.​

Magyarországon a Dancing with The Stars második évadának érünk a végéhez ma este, eldől, hogy ki lesz a sorozat második etapjának győztes duója. Négy páros maradt versenyben a TV2 színpadán, akik közül nyertest fognak hirdetni.

A kérdés tehát az, hogy vajon Kinizsi Ottó - Szőke Zsuzsanna, Kamarás Iván - Mikes Anna, Árpa Attila - Stana Alexandra, illetve Tóth Andi  - Andrei Mangra között lesznek-e a győztesek?

Kevesen tudják, de az Egyesült Államokban már 2005-től látható a táncverseny az ABC csatornán, az idei széria már a jubileumi 30., tehát a tengerentúlon óriási hagyománya van már a táncos vetélkedőnek.

A legújabb évadból hoztunk nektek pár nagyon intim produkciót, ezek között olyan is akad, ahol tényleg elcsattantak szerelmes csókok, mivel a parketten táncoló duó egy párt alkotott.

1., Amanda Kloots és Alan Bersten szexi tánca. Amanda Kloots híres tévés személyiség az Államokban, a The Talk című műsor házigazdája.

2., Sharna Burgess és Brian Austin Green szenvedélyes tánca. Green a Beverly Hills, 90210 sztárja volt, színész:

3., Matt James és Lindsay Arnold előadása. Matt James tévés személyiség, vol futball-játékos, A Nagy Ő amerikai verziójának egykori Nagy Ő-je:

4., The Miz and Witney Carson. the miz amerikai pankrátor, tévés személyiség, valóságshow-szereplő.

5., Iman Shumpert és Daniella Karagach produkciója. Iman Shumpert a páros sztárja, híres baseball-játékos az USÁ-ban:

+1., Brian Austin Green és Sharna Burgess tangója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás